nl
nl

Interim Financieel Adviseur – Noord-Brabant

Interim

Financieel Adviseur

Een van onze opdrachtgevers, een 60.000+ gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Financieel Adviseur. De opdracht start begin september, heeft een looptijd van minimaal 3 maanden en vraagt een parttime inzet van 32 uur per week. Er geldt een optie op verlenging.

 • Nederland - Noord-Brabant
 • Overheidsinstellingen - Gemeenten
 • 32 uur per week
 • Vacature-ID:1116

Organisatie

Functie

Als financieel adviseur ben je een belangrijke spil in het financiële proces en adviseer je het management over een toegewezen programma, daarbij werk je nauw samen met je beleidsafdeling. Bij je advisering worden bestuurlijke verhouding, de politieke context, risico’s en impact op bedrijfsvoering in de advisering betrokken. Je stemt adviezen af binnen het team en draagt zorg voor advisering getoetst aan de gestelde kaders en wetgeving. Je werkt mee aan de totstandkoming van de planning & control documenten.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde adviseur, die graag de schouders eronder zet om samen met de afdeling financiën die professionele advisering invulling te geven en je vast te bijten in de wereld van gemeentelijke financiële processen. Jij durft uitdagingen aan te gaan!!
Wij geloven dat wanneer je beschikt over de juiste competenties, je ook in deze baan kan groeien. Je herkent jezelf daarom in deze eigenschappen: 

 • Leergierig/groot leervermogen: Alles wat je niet weet wil en kun je leren en je leert snel.
 • Zorgvuldig en betrouwbaar: Je levert altijd kwaliteit en afspraak is afspraak
 • Flexibel: je vindt het een uitdaging om meerdere en verschillende opdrachten uit te voeren.
 • Je hebt een positieve houding, dit wil zeggen je denkt mee in mogelijkheden.
 • Je bent resultaatgericht en je hebt een politiek bestuurlijk inlevingsvermogen.
 • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding op het gebied van financiën / economie of rondt deze op korte termijn af.
 • Kennis van gemeentelijke financiën is een pre.
 • Je werkt graag in een hecht team, vindt een open houding belangrijk en investeert daarom graag, als een echte teamspeler,  in relaties met collega’s. Je werkt zelfstandig maar kan binnen het team eventueel terugvallen op collega’s of je leidinggevende voor raad en daad.   
 • Je krijgt energie om samen met je collega’s de successen te behalen en vervolgens te bewaken en draagt graag bij aan een verdere ontwikkeling van het team en de processen.
Geef in je CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.


Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.


Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.