nl
nl

Interim Financieel Adviseur – Noord-Holland

Interim

Financieel Adviseur

Een van onze opdrachtgevers, een gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Financieel Adviseur. De opdracht start medio mei en vraagt een inzet van gemiddeld 16 uur per week. Er geldt een optie op verlenging.

Organisatie

Functie

Tijdelijke invulling van een financieel adviseur in verband met werkzaamheden rond de opvang van vluchtelingen De adviseur dient op korte termijn een deel van de advisering van de afdeling Samenleving over te nemen. Er is als gevolg van onderbezetting weinig tijd voor een inwerkprogramma.Overzicht van werkzaamheden:

 • Ondersteuning bieden bij de inrichting van een nieuwe organisatiestructuur bij de afdeling Samenleving.
 • Adviseren bij de ontvlechten van de financiële functie bij Samenleving en inrichting van deze functie bij de afdeling Bedrijfsvoering.
 • Ondersteuning en advisering bij overgang van onderhoudsreserves naar onderhoudsvoorzieningen in de openbare buitenruimte.
 • Opnieuw inrichten van de gemeentelijke Planning en Control producten in LIAS naar aanleiding van een nieuw coalitieakkoord.
 • Doorontwikkeling prestatiemanagement in LIAS.
 • Doorontwikkeling functie van financieel adviseur naar business controller.

Functie-eisen

 • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau.
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als Financieel Adviseur bij een overheidsinstelling.
 • Aantoonbare kennis van systeem Civison Middelen.
 • Aantoonbare kennis met systeem LIAS.
 • Aantoonbare kennis met systeem Decos/JOIN.
Geef in je CV specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.


Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.


Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Alle overige opdrachten staan hier

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.