nl
nl

Interim Financieel Adviseur P&C – Amstelveen

Interim Financieel

Adviseur P&C

Een van onze opdrachtgevers, gemeente Amstelveen, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Financieel Adviseur P&C. De opdracht start medio oktober en heeft een looptijd van minimaal 6 maanden met optie op verlenging.

 • Nederland - Noord-Holland
 • Overheidsinstellingen - Gemeenten
 • 40 uur per week
 • Vacature-ID:1488

Organisatie

Functie

De functie wordt gepositioneerd als een medior functie, waarbij de nadruk ligt op financiële kennis en cijfermatig inzicht. De Financieel Adviseur P&C beschikt over voldoende inzicht en overzicht voor het nauwkeurig en betrouwbaar uitvoeren van gevraagde werkzaamheden. Als collega en ondersteuner van de P&C coördinator zal je primair worden gevraagd de cijfermatige onderbouwingen en specificaties aan te leveren voor de P&C documenten en deze af te stemmen met de financieel adviseurs van de AA-organisatie.Verder is de vraag naar het vastleggen en beschrijven van de AO-processen bij het opstellen van de P&C producten. Hierin wordt een belangrijke bijdrage van jou verwacht bij het opzetten van kwaliteitsstandaarden en -verbetering van de P&C werkzaamheden van de AA-organisatie.De Financieel Adviseur P&C wordt ingezet als ondersteuner van de P&C coördinator. Je ondersteunt de P&C coördinator bij meerdere P&C-producten, waarbij je mede zorgdraagt voor de oplevering van een compleet document (boekwerk). Het opleveren van het P&C document doe je samen met de P&C coördinator en de P&C procescoördinator (“verloopt alles goed en op tijd”) en je bent eindverantwoordelijke van het P&C product. In dit proces werk je nauw samen met de diverse financieel adviseurs van de gemeente.Jouw belangrijkste werkzaamheden daarbij:

 • Ondersteuning bij de oplevering van P&C-boeken (tijdvakken, begroting en jaarrekening) van de gemeente.
 • Opleveren van betrouwbare cijfers voor de programma’s uit de P&C stukken.
 • Het (mede) verzorgen van tekstuele toelichtingen voor het programma ten behoeve van de P&C stukken.
 • Het ondersteunen van collega adviseurs bij financiën.
 • Het opstellen van AO- procesbeschrijvingen voor de gemeenten
 • Het opzetten van een kwaliteitsstandaard voor de P&C dienstverlening.

Functie-eisen

 • Op CV aantoonbaar minimaal 4 jaar werkervaring als Financieel Adviseur bij een gemeente opgedaan in de afgelopen 5 jaar.
 • Op CV aantoonbaar minimaal 5 jaar werkervaring als Financieel Adviseur met P&C trajecten bij een gemeente opgedaan in de afgelopen 7 jaar.
 • Op CV aantoonbaar minimaal een afgeronde hbo opleiding.
 • Op CV aantoonbaar werkervaring met Key2Finance bij een gemeente.
Geef in jouw CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Alle overige opdrachten staan hier

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.