nl
nl

Interim Financieel

Adviseur (Ruimtelijk Domein)

Een van onze opdrachtgevers, een kleine gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Financieel Adviseur (Ruimtelijk Domein). De opdracht start begin januari 2022, heeft een looptijd van minimaal 6 maanden en vraagt een inzet van gemiddeld 24 uur per week. Er geldt een optie op verlenging.

Organisatie

Onze opdrachtgever heeft 200+ medewerkers. De organisatievisie is een belangrijke basis. Om de inwoners, maatschappelijke partijen en ondernemers zo goed mogelijk te helpen, houdt men de lijnen kort, het werk efficiënt en de oplossingen professioneel. Het ontwikkelen van medewerkers en organisatie is erg belangrijk. Het doel is een wendbare en rolbewuste organisatie te zijn die in verbinding staat met de omgeving. Als gemeentelijke organisatie werkt de opdrachtgever voor een diverse samenleving. Daarom is het belangrijk dat de organisatie net zo divers is. Op dit moment speelt een aantal belangrijke projecten, bijvoorbeeld de energietransitie voor een duurzame, toekomstbestendige gemeente. Momenteel is een omgevingsvisie -als onderdeel van de Omgevingswet- in ontwikkeling evenals verschillende bouwprojecten.

Functie

In 2022 vindt onderzoek plaats naar het vlot trekken van grote woningbouwprojecten. Doel van deze taskforce is onderzoek naar mogelijkheden, vereenvoudiging van regelgeving en inzicht in de benodigde resources voor de woningbouwopgave. De opdracht omvat financiële advisering bij het ruimtelijk domein, waaronder onderhoud openbare ruimte, grondexploitatie en andere vraagstukken in het domein, zoals de taskforce.

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau.
  • Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met financiële advisering bij een gemeentelijke organisatie.
  • Je hebt minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 3 jaar als financieel adviseur binnen het ruimtelijk domein.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring met Decade en Cognos.
Geef in je CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.

Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.