nl
nl

Interim Financieel Adviseur

Sociaal Domein (Gemeente)

Een van onze opdrachtgevers, een gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Financieel Adviseur Sociaal Domein. De opdracht start medio oktober, heeft een looptijd van 3-6 maanden en vraagt een parttime inzet van gemiddeld 24-28 uur per week.

Organisatie

Onze opdrachtgever werkt steeds meer in kleine groepen van acht tot twaalf medewerkers. Samen zijn zij verantwoordelijk voor het groepsresultaat en verdelen zij hun werkzaamheden. Door de verantwoordelijkheid meer bij de medewerkers te leggen is men wendbaar en ontstaat ruimte voor mooie initiatieven. 

Functie

 • Als Interim Financieel Adviseur voer je werkzaamheden uit binnen de randvoorwaarden van integriteit, rechtmatigheid, optimale prijs- en kwaliteitsverhouding en met een betrokken, betrouwbare en professionele klantbenadering.
 • Je adviseert en ondersteunt de directie en de groepen bij de uitvoering van hun integrale managementtaken op het gebied van financiële vraagstukken. Daarnaast lever je een inhoudelijke bijdrage aan de planning & control cyclus, zoals de najaar rapportage en jaarrekening. Verder lever je een inhoudelijke bijdrage aan het actueel houden van het financieel concernbeleid.
 • De budgethouders worden door jou begeleid om te komen tot een goede (financiële) bedrijfsvoering.
 • Je adviseert de groepen op financieel vlak bij het tot stand brengen van adviesnota’s voor het college van B&W en voorstellen voor de gemeenteraad.
 • Tot slot neem je deel aan multidisciplinaire projecten en adviseer je bij implementatievoorstellen.

Functie-eisen

 • Je beschikt over een afgeronde relevante opleiding op minimaal HBO+ niveau (financieel-economisch).
 • Je hebt 1-3 jaar relevante werkervaring bij een gemeente overheid en hebt kennis van het BVV.
 • Je hebt specifieke kennis van en ervaring met economie, werk en inkomen, cultuur, bestuur, bedrijfsvoering, dienstverlening, openbare orde en veiligheid binnen gemeentes.
 • DutchDare International selecteert een professional met bijzondere affiniteit en ervaring met financiën opgedaan bij een gemeentelijke organisatie, met zeer goed ontwikkelde competenties en vaardigheden op het gebied van klantgerichtheid, bestuurlijke sensitiviteit, omgevingsbewustzijn, communicatie, integriteit en resultaatgerichtheid.
 • In een speelveld met tegengestelde belangen laat je je niet uit het veld slaan en lever je op creatieve wijze een bijdrage aan het bereiken van de prioriteiten van de gemeente. Verder heb je een sterke persoonlijkheid, ben je een flexibele/assertieve/proactieve adviseur, een teamspeler en resultaatgericht.
 • Bovenal ben je enthousiast en gedreven in wat je doet.
Geef in je CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan dat je in jouw CV zoveel mogelijk woorden laat terugkomen die in de taakomschrijving en functie-eisen omschreven staan. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.

Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills, anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik daarin dan ook de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!
Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.