nl
nl

Interim Financieel

Adviseur Treasury

Een van onze opdrachtgevers, een gemeenschappelijke regeling, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Financieel Adviseur Treasury. De opdracht start begin oktober, heeft een looptijd van minimaal 6 maanden en kan maximaal een jaar verlengd worden. De gevraagde inzet is fulltime, 36 uur per week.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een samenwerkingsverband vanuit drie gemeenten met een ambitieuze veranderopgave. Een  organisatie in ontwikkeling dus. Betere dienstverlening en afstemming zorgen voor minder hectiek. Door kennis te delen creëert men draagvlak voor nieuwe werkwijzen, met ruimte voor innovatie en productontwikkeling. De organisatie heeft een kleine 200 medewerkers en een verzorgingsgebied van 120.000+ inwoners.Je komt terecht in het team Financiën met gedreven en hardwerkende professionals die samen staan voor een ontwikkelopgave op de gebieden samenwerking, vakmanschap en verzakelijking. Voor elke pijler zijn resultaat- en ontwikkelafspraken gemaakt. Binnen dit team zijn verschillende disciplines vertegenwoordigd waaronder financieel advies (15 collega’s) en financieel beheer (27 collega’s), verdeeld over salaris-, debiteuren- en crediteurenadministratie. Om de dienstverlening verder te professionaliseren worden diverse processen geoptimaliseerd en gedigitaliseerd. 

Functie

Als ervaren financieel adviseur heb jij je gespecialiseerd in Treasury. Jij weet als geen ander inzicht te verschaffen in de liquiditeitsprognoses en de acties te benoemen en op te pakken die nodig zijn. Risicobeheer, weerstandsvermogen, jaarplannen en begrotingen kennen voor jou geen geheimen. Je hebt een drang tot innovatie en bent enthousiast om mee te werken aan een goed ingerichte financiële functie voor de drie gemeenten en de gemeenschappelijke regeling.Daarnaast behoort tot jouw takenpakket:

  • Cashflow forecasting.
  • Liquiditeitsmanagement.
  • Beheer van schuldposities, garanties en zekerheidsstellingen, financieringsconstructies.
  • Het schrijven van de financieringsparagraaf begrotingen en jaarrekeningen.

Functie-eisen

  • HBO werk en denkniveau met relevante werkervaring op gebied van Treasury en/of financiële sturing aan (of affiniteit met) de (semi)publieke sector.
  • DSI (adviseren Treasury) geregistreerd of bereid zich hiervoor te laten registreren.
  • Kennis van wet FIDO en BBV.
  • Kennis Key2Financien en cashmanagement software.
  • Je denkt in kansen en oplossingen, bent analytisch sterk en hebt een goed cijfermatig inzicht.
  • Je bent een teamplayer, toont ondernemerschap, werkt aan teamresultaten en je neemt eigenaarschap over je eigen werk.
Geef in je CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan dat je in jouw CV zoveel mogelijk woorden laat terugkomen die in de taakomschrijving en functie-eisen omschreven staan. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.

Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills, anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik daarin dan ook de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!
Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.