nl
nl

Interim Financieel Adviseur – West-Terschelling

Interim

Financieel Adviseur

Een van onze opdrachtgevers, de gemeente Terschelling, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Financieel Adviseur. De opdracht start begin oktober, heeft een looptijd van tenminste 5 maanden en vraagt een inzet van gemiddeld 24 uur per week.

 • Nederland - Friesland
 • Overheidsinstellingen - Gemeenten
 • 24 uur per week
 • Vacature-ID:1164

Organisatie

Het team ondersteuning zoekt een Interim Financieel Adviseur die snel zelfstandig inzetbaar is voor 24 uur per week. Minder uren zijn bespreekbaar wanneer het een ervaren financieel adviseur betreft. Je bent de adviseur van de afdeling en brengt ruime ervaring mee op gemeentelijke gebied.De gemeente verwacht dat je tijdens de inwerkperiode meer op Terschelling bent en na verloop van tijd dit afbouwt naar 1 tot 2 dagen op Terschelling en de overige dagen vanuit huis jouw werkzaamheden verricht. De sneldienst brengt je binnen 50 minuten naar en van het eiland waarbij er op de boot gewerkt kan worden.Wat breng jij mee?

 • Ervaring in het opstellen van P&C producten.
 • Het kennen van de planning & control cyclus binnen gemeenten en aantoonbare ervaring hierin.
 • Ervaring in het uitrollen van een nieuw financieel pakket (Key2Financiën).
 • Ondersteuning bij schrijven van adviezen voor de diverse afdelingen.
 • Ervaring in financiële beleidsontwikkeling en vertalen van ontwikkelingen in voorstellen en programma's.
 • Kunnen schakelen tussen verschillende werkzaamheden en opdrachten en daarbij goed het overzicht kan bewaren.

Functie

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding.
 • Minimaal 5 jaar werkervaring als Financieel Adviseur.
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met Key2Financiën, cognos en decade.
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in beleidsontwikkeling en vertalen van ontwikkelingen in voorstellen en programma's.
Geef in jouw CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Functie-eisen

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.


Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.


Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.