nl
nl

Interim Financieel Adviseur – Zuid-Oost Nederland

Interim

Financieel Adviseur

Een van onze opdrachtgevers, een gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Financieel Adviseur. De opdracht start begin februari 2022, heeft een looptijd van minimaal 6 maanden en er is sprake van een optie op verlenging. De gevraagde inzet is 28 uur per week. De uren worden ingevuld op maandag tot en met donderdag.

Organisatie

Functie

Het team Financiën heeft een formatie van ruim 36 fte. Het team verzorgt financiële ondersteuning aan zowel de teams als het totale concern, waaronder Planning & Control. Het team Financiën is daarnaast verantwoordelijk voor de uitvoering van en controle op de naleving van het vastgestelde financiële beleid. De Interim Financieel Adviseur is gepositioneerd binnen Advies, waarbij het accent van de werkzaamheden ligt op het adviseren van het management.De Interim Financieel Adviseur adviseert en treedt op als sparringpartner van het management voor relevante ontwikkelingen en veranderingen:

  • Advisering bij MT-, college- en raadsvoorstellen.
  • Advisering bij P&C-cyclus (toetsen haalbaarheid, doorrekeningen maken, risico’s benoemen en dergelijke).
  • Periodiek bedrijfsvoeringoverleg met de teams, gekoppeld aan managementgesprekken.
  • Interpretatie van sturingsinformatie.
  • Interpretatie van wet- en regelgeving op het terrein van de afdelingen.
  • Specifieke bedrijfseconomische taken.
  • Het leveren van een bijdrage aan de uitvoering van projecten op het beleidsterrein Financiën.

Functie-eisen

Jij hebt:

  • Minimaal een afgeronde financiële HBO opleiding in financiële richting.
  • Kennis en ervaring binnen lokale overheidsfinanciën.
  • Ervaring met financiële advisering binnen de bedrijfsvoering.
Geef in het cv specifiek aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.


Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.


Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.