nl
nl

Interim Financieel Assistent Controller – Rotterdam

Interim Financieel

Assistent Controller

Een van onze opdrachtgevers, een groothandel, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Financieel Assistent Controller. De opdracht start begin oktober, vraagt een fulltime inzet (40 uur per week) en heeft een looptijd van 3 maanden.

 • Nederland - Zuid-Holland
 • Transport en logistiek - Logistieke instellingen
 • 40 uur per week
 • Vacature-ID:1166

Organisatie

Werken binnen de organisatie van de opdrachtgever betekent werken aan de toekomst van een professionele groothandel. Met 15+ verkooplocaties en ruim 100 collega's voorziet de organisatie dagelijks meer dan 5000 bedrijven in hun materialen en helpt de organisatie ze op meerdere vlakken in hun bedrijfsvoering.De opdrachtgever is op zoek naar een collega die het team binnen de afdeling Finance van A tot Z administratief gaat ondersteunen. Je wordt onderdeel van de backoffice, waar voldoende uitdadingen liggen te wachten. Jouw bijdrage hebben ze daar absoluut bij nodig.

Functie

Stroop je mouwen maar vast op, want er zijn genoeg uitdagingen en kansen om het verschil te kunnen maken. Je bent een echte generalist en vanuit onze backoffice in Rotterdam worden de 15+ verschillende vestigingen dagelijks ondersteund in de uitvoering van hun werkzaamheden. Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn met name gefocust op de boekhouding en bestaan o.a. uit:

 • Het bewaken van de balansen zodat deze dagelijks schoon zijn en jij kort op de bal zit.
 • Borgen dat betalingsafspraken aan en in- en verkoopzijde van het bedrijf worden nagekomen.
 • Zorgdragen dat klanten tijdig en in 1x goed hun factuur krijgen voor de producten en/of diensten die zijn afgenomen.
 • De systemen en stamgegevens kloppen en sluiten, zodat interne en externe rapportage consistent en juist zijn.
 • Ondersteunen bij de maandafsluiting en rapportages zodat ze het bedrijf goed kunnen sturen.
 • Behulpzaam en tijdig vragen van interne en externe partijen beantwoorden.
 • Naast het bijdragen van een goede werksfeer ook rugdekking bieden als andere collega’s van de backoffice afwezig zijn.
 • Signaleren van knelpunten en verbetermogelijkheden zodat ze een moderne en soepel lopende administratie kunnen blijven voeren.

Functie-eisen

 • Je hebt HBO + werk- en denkniveau.
 • Ervaring met Exact Globe (is een pré).
 • Je werkt graag samen met collega's en je gaat graag samen op zoek naar nieuwe kansen.
 • Je bent nauwkeurig en goed in het plannen en organiseren van je eigen werk.
 • Je neemt initiatief, bent proactief en een zelfstarter die werk ziet en oppakt.
 • Je bent woonachtig in regio Rotterdam-Rijnmond.
Geef in jouw CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.


Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.


Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.