nl
nl

Interim Financieel Medewerker – Anna Paulowna

Interim

Financieel Medewerker

Een van onze opdrachtgevers, de gemeente Hollands Kroon heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Medewerker. De opdracht start begin november, heeft een looptijd van tenminste 3 maanden en vraagt een inzet van gemiddeld 36 uur per week. Van de kandidaat wordt verwacht dat hij minimaal 1 dag per week op kantoor werkt.

 • Nederland - Noord-Holland
 • Overheidsinstellingen - Gemeenten
 • 40 uur per week
 • Vacature-ID:1162

Organisatie

Functie

De gemeente is op zoek naar twee ervaren Interim Financieel Medewerkers met gedegen kennis van het Besluit Begroting en Verantwoording (BBV) en de Planning & Control-cyclus. Het betreft een rol met zwaartepunt op het financiële/boekhoudkundige. De opdracht is breed en afwisselend. Het bestaat onder andere uit ondersteuning bij de P&C-cyclus, treasury, activa en fiscaliteiten.

 • Verantwoordelijk voor up-to-date zijn van financiële administratie; denk hierbij aan de periodieke aansluitingen, grens werkkostenregeling, onderbouwing van een voorziening en dergelijk.
 • IV3-beoordelen en aanleveren.
 • IC taken en dan de link naar de VIC.
 • Treasury in samenwerking met collega's.
 • Tussenrekeningen zichtbaar aansluiten, analyseren, specificeren en beoordelen.
 • Ondersteuning bij de jaarrekening voor alle mogelijke uitvoerende taken.

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Gedegen ervaring met de financiële administratie.
 • Kennis van de BBV.
 • Fiscale kennis en ervaring met PINK.
Geef in jouw CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.


Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.


Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.