nl
nl

Interim Financieel Specialist – Oosten van het Land

Interim

Financieel Specialist

Een van onze opdrachtgevers, een overheidsinstelling, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Financieel Specialist. De opdracht start medio maart, heeft een looptijd van 5 maanden en vraagt een inzet van gemiddeld 32 uur per week. Er geldt een optie op verlenging.

  • Nederland - Overijssel
  • Overheidsinstellingen - Waterschap
  • 32 uur per week
  • Vacature-ID:938

Organisatie


Functie

Als financieel specialist binnen het team Financiën, Juridische Zaken en Inkoop werk je samen met collega’s aan verschillende producten van het team. Het geheel is in beeld en iedere schakel draagt bij aan dit geheel. Een goede samenwerking en afstemming is hierbij cruciaal. Een greep uit de mogelijke werkzaamheden: bijdrage jaarrekening en jaarverslag (boekwerk): VIC; coördinatie op de uitvoering van de Verbijzonderde Interne Controle, invulling checklist waterschapsbesluit, toelichting schrijven voor diverse paragrafen (verbonden partijen, toelichting exploitatie), SiSa-verklaring, afstemming belastingopbrengsten (GBLT), opstellen en aanlevering documenten accountant voor controle, bijdrage voor de eerste begrotingswijziging (bv samenvoegen en bestuursvoorstel schrijven), uitvraag en coördinatie van informatie voor de Waterschapsspiegel. Je hebt kennis en talent om over dit werk helder – in woord en geschrift - te adviseren.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding in financiële richting.
  • Je hebt minimaal 3 jaar recente werkervaring binnen een team Financiën als financieel specialist c.q. financieel adviseur. 
  • Je hebt minimaal 3 jaar recente werkervaring binnen een waterschap, gemeente en/of provincie. 
  • Je hebt ruime ervaring met het schrijven van bestuursvoorstellen.
  • Je hebt ruime financiële ervaring en kennis van de Verbijzonderde Interne Controle (VIC) is een belangrijk pré.
Geef in je CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.


Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.


Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Alle overige opdrachten staan hier

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.