nl
nl

Interim

Functioneel Beheerder

Een van onze opdrachtgevers, een gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Functioneel Beheerder. Deze langlopende opdracht start begin april en vraagt een fulltime inzet.

Functie

Als functioneel beheerder ben je (technisch) handig en in staat om problemen te analyseren. Informatiestromen vanuit allerlei toepassingen en systemen worden middels Access / SQL gedreven toepassingen gekoppeld en verwerkt. Het is in deze rol jouw doel kwalitatieve oplossingen te realiseren waarbij je een tevreden gebruiker hoog in het vaandel hebt staan. Je verdiept je in de processen en de informatiebehoefte van de applicatie-eigenaar en vertaalt dit in oplossingen in de applicatie.

Functie-eisen

Dit ben jij:

 • Enthousiast en oplossingsgericht en weet de gebruikers goed te helpen in hun werk.
 • Nieuwsgierig en gaat op zoek naar de vraag achter de vraag.
 • Flexibel, maar je kunt ook assertief optreden als de situatie er om vraagt.
 • Pragmatisch in je aanpak en handelt kwaliteit- en oplossingsgericht.
 • Klantgericht met een initiatiefrijke instelling.
 • In staat om een actieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de afdeling, je deelt je kennis en je haalt die ook op bij andere collega’s.
 • Je spreekt je omgeving aan op het nakomen van afspraken en geeft hierbij het goede voorbeeld.
 • Analytisch en je kunt tijdens grote druk je hoofd koel houden en effectief blijven werken.
 • Je hebt 1 tot 3 jaar ervaring als functioneel beheerder en hebt een MBO+/HBO diploma.
 • Je wil je graag verder ontwikkelen in het vakgebied Informatiemanagement.
 • Kennis van CLEAR is een pré.
Geef in je CV specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.Wat staat er in je CV?Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan dat je in jouw CV zoveel mogelijk woorden laat terugkomen die in de taakomschrijving en functie-eisen omschreven staan. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten. Wat verwachten wij in je motivatie?Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills, anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik daarin dan ook de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven. Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt! Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.