nl
nl

Interim Grootboekadministrateur (woningcorporatie) – Regio Rotterdam Rijnmond

Interim

Grootboekadministrateur (woningcorporatie)

Een van onze opdrachtgevers, een woningcorporatie, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Grootboek administrateur. De gevraagde inzet is 36 uur per week  en de start van de opdracht is per direct. 

  • Nederland - Zuid-Holland
  • Roerende en onroerende goederen (verhuur en handel) - Woningcorporaties
  • 36 uur per week
  • Vacature-ID:1245

Organisatie

Functie

Als Interim Grootboek administrateur ben je bezig met het beoordelen, analyseren, accorderen en uitvoeren van financieel administratieve werkzaamheden. Dit doe je samen met een aantal collega’s.Jullie zijn verantwoordelijk voor het voeren van diverse financiële (deel) administraties. Het gaat hierbij om de grootboekadministratie, projectadministratie, salarisadministratie en de afrekening van de stook- en servicekosten.Je werkt van nature heel proactief. Met een scherpe blik controleer en analyseer je onderdelen van deze administraties. Ook lever je een bijdrage aan het opstellen van de jaarrekening, maandrapportages en trimesterrapportages. En natuurlijk hebben we je nodig bij het opstellen van (balans)specificaties en dossiers ter onderbouwing van deze documenten.In jouw rol als Interim Grootboek administrateur  treed je op als Keyuser voor Microsoft Dynamics Empire. Verder ben je medeverantwoordelijk voor de uitvoering van de werkzaamheden van het verzekeringspakket van de opdrachtgever en stel je de BTW-aangifte op.

Functie-eisen

Je beschikt over MBO+ werk- en denkniveau en hebt circa vijf jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie. Dit combineer je met een afgeronde MBA opleiding Moderne Bedrijfsadministratie.Je werkt graag en op een prettige manier samen met je collega’s, verliest het belang van onze huurders nooit uit het oog en toont een grote verantwoordelijkheid. Je hebt aandacht voor details en voor jou gaat kwaliteit altijd boven kwantiteit. Kennis van MS-Office en van geautomatiseerde bedrijfsprocessen is voor deze functie een vereiste. Ben je in het bezit van een Praktijkdiploma Loonadministratie? Of heb je kennis van het afrekenen van stook-  servicekosten? Dan heb je een streepje voor. Dat heb je trouwens ook, als je ervaring hebt met Microsoft Dynamics Empire of met de financiële administratie van een woningbouwcorporatie.Geef in jouw CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande functievoorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.


Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.


Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.