nl
nl

Interim Hoofd

Financiële Administratie

Een van onze opdrachtgevers, een zorgorganisatie, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Hoofd Financiële Administratie. De opdracht start november, heeft een looptijd van 6 maanden en vraagt een fulltime inzet.

Organisatie

Deze opdrachtgever is ontstaan na de bestuurlijke fusie van een aantal zorgorganisaties die betrokken zijn bij het screenen van gezondheidsrisico's. Nu komt na de fusie de organisatie in een wat rustiger vaarwater waardoor er ook meer rust is om verder te bouwen aan de processen en de organisatie.

Functie

  • Het opstellen van de jaarrekening 2021 bij een van de fusie partijen en mogelijke ondersteuning bij de andere partijen.
  • Het bieden van ondersteuning bij de transitie.
  • Project control.

Functie-eisen

  • Een afgeronde opleiding op minimaal HBO bachelor niveau in de richting van bedrijfseconomie of financiën.
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar met financiën binnen een overheidsorganisatie.
  • Aantoonbare werkervaring met het verwerken van financiële data in rapportages.
  • Aantoonbare werkervaring met verandertrajecten in financiële omgevingen.
  • Aantoonbare werkervaring met het opstellen van jaarrekeningen.
  • Aantoonbare werkervaring met accountantscontrole.
Geef in je CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.

Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.