nl
nl

Interim

Hoofd Financiën

Een van onze opdrachtgevers, een gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Hoofd Financiën. De opdracht start per direct, heeft een looptijd van minimaal 5 maanden en vraagt een inzet van minimaal 32 uur per week.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een vitale gemeente in het oosten van het land met bijna 30.000 inwoners. 

Functie

Het Interim Hoofd Financiën geeft op een inspirerende manier leiding aan de teams Financieel Beheer (8 medewerkers), Control (4 medewerkers), Belastingen (4 medewerkers) en Inkoop (2 medewerkers). Dat betekent dat jullie samen de koers bepalen en je ze helpt professioneel te opereren. Je brengt de samenwerking tot stand tussen de teams, opgave regisseurs en managers. Bij het Interim Hoofd Financiën ligt de uitdaging de teamleden de weg te wijzen in de nieuwe stappen die de gemeente wil zetten. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het realiseren van de doelstellingen. Je legt verantwoording af aan de Manager Dienstverlening & Bedrijfsvoering.

Functie-eisen

  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van control en financiën.
  • Enkele jaren ervaring in een leidinggevende functie.
  • Affiniteit met het werkveld financiën is een vereiste.
  • Tactvol en communicatief sterk, gericht op resultaat
  • Bij voorkeur ervaring met een coachende stijl van leidinggeven.
  • Ervaring in een politiek-bestuurlijke omgeving.
Geef in je CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande functievoorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.

Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.