nl
nl

Interim HR Adviseur – Borculo

Interim

HR Adviseur

Een van onze opdrachtgevers, de gemeente Berkelland, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim HR Adviseur. De opdracht start 18 april en heeft een looptijd van 8 maanden. De gevraagde inzet isĀ  28 uur per week.

  • Nederland - Gelderland
  • Overheidsinstellingen - Gemeenten
  • 28 uur per week
  • Vacature-ID:1643

Organisatie

Team HR zoekt een professional die de HR-Adviseurs tijdelijk kan ondersteunen bij de vele werkzaamheden die er liggen. In deze opdracht word je voornamelijk ingezet voor ondersteuning van de Allround HR-adviseurs bij de opgaven die ze vanuit verschillende teams krijgen. Werkzaamheden die hieruit voortkomen zijn o.a. werving en selectie, ondersteuning bij verzuimbegeleiding, borgen van in-, door- en uitstroom van de medewerkers en het adviseren van teams met betrekking tot HR-vraagstukken. Door jouw uitgebreide kennis en ervaring kun je moeiteloos taken/werkzaamheden van de HR-Adviseur oppakken en zelfstandig uitvoeren.

Functie

  • Het ondersteunen van de HR-adviseurs bij hun dagelijkse werkzaamheden.
  • Je bent verantwoordelijk voor het werven en selecteren van kandidaten.
  • Je hebt ervaring met verzuimbegeleiding en kunt hierdoor als klankbord dienen voor de HR-Adviseurs.

Functie-eisen

  • Een afgerond hbo-opleiding in de richting van HRM.
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als zelfstandig HR-Adviseur.
  • Je beschikt over aantoonbare kennis van verzuimbegeleiding.
Geef in jouw CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

.cx, li, p { margin: 0; font-family: sans-serif; font-size: 13px; color: #333333; } Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

.cx, li, p { margin: 0; font-family: sans-serif; font-size: 13px; color: #333333; } DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Alle overige opdrachten staan hier

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.