nl
nl

Interim HR Adviseur – Boxtel

Interim

HR Adviseur

Een van onze opdrachtgevers, gemeenschappelijke regeling samenwerking Boxtel-Sint Michielgestel, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim HR Adviseur. De opdracht start medio december en heeft een looptijd van minimaal 6 maanden met optie op verlenging.

 • Nederland - Noord-Brabant
 • Overheidsinstellingen - Gemeenten
 • 32 uur per week
 • Vacature-ID:1490

Organisatie

Functie

Als HR Adviseur ben je de sparringpartner van teammanagers binnen het Venster Bedrijfsvoering en Dienstencentrum. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies bij de uitvoering van het personeelsbeleid, casuïstiek en aanverwante onderwerpen. Hierbij maak je de verbinding tussen de ambities van de organisatie, die van de teams en van de medewerkers. Daarnaast informeer en adviseer je het management over Strategische Personeelsplanning (SPP), ondersteun je waar nodig de ontwikkelgesprekken met medewerkers en zie je steeds toe op een goede toepassing van arbeidsvoorwaarden en rechtspositie. Je komt met concrete voorstellen om HR-processen verder te optimaliseren en voert deze ook door.Naast jouw rol als HR Adviseur voor het Venster Bedrijfsvoering en Dienstencentrum, werk je actief mee aan het verder vormgeven en professionaliseren van HR doelen. Je vertaalt ontwikkelingen in concrete voorstellen, zoekt draagvlak hiervoor, ontwikkelt de bijbehorende instrumenten en zorgt voor de concrete uitvoering van de plannen.

Functie-eisen

 • Je bent een ervaren HR Adviseur met minimaal 3 jaar werkervaring, liefst opgedaan bij een gemeente.
 • Je beschikt over een afgeronde relevante HBO/WO-opleiding.
 • Jouw kennis op het gebied van arbeidsrecht is actueel en op orde. Kennis van de Cao Gemeenten/SGO vindt de opdrachtgever een fijne aanvulling.
 • Je bent een doener en resultaatgericht.
 • Je hebt overtuigingskracht en een goed gevoel voor (gemeentelijke) verhoudingen; je bent organisatiesensitief.
 • Je weet snel tot de kern van een vraagstuk te komen, denkt in mogelijkheden en werkt oplossingsgericht.
 • Met humor en relativering krijg jij zaken voor elkaar.
Geef in jouw CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Alle overige opdrachten staan hier

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.