nl
nl

Interim HR

Adviseur (gemeente)

Onze opdrachtgever, een kleine gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim HR Adviseur. De opdracht start medio oktober 2021, heeft een looptijd van minimaal 3 maanden en kan 3 x 3 maanden verlengd worden. De gevraagde inzet bedraagt gemiddeld 24 uur per week.

Organisatie

De opdrachtgever is een ondernemende gemeente die graag vooruit denkt en doet. Met zo'n 180 medewerkers zorgt zij voor een gemeente waar het fijn wonen, werken en leven is. Deze organisatie is continu in beweging. Er wordt gezocht naar nieuwe manieren van (samen)werken, ze aan uit van zelforganisatie en zijn steeds meer gericht op resultaat in plaats van tijd. De organisatie is verdeeld in 27 thuisteams die gevormd zijn rondom inhoudelijke thema’s. Team HR bestaat uit 6 enthousiaste collega’s te weten 2 HR medewerkers, een casemanager, 2 HR adviseurs en een beleidsadviseur.

Functie

  • Je adviseert de directie over HR vraagstukken en de toepassing en/of wijziging van wet- en regelgeving.
  • Je werkt aan (beleidsmatige) projecten, van arbeidsmarktcommunicatie tot opleiding en ontwikkeling.
  • Je vertaalt de HR-strategie naar bruikbare concepten en je denkt continu mee over de ontwikkeling van de organisatie en de rol van team HR.
  • Je begeleidt (zelforganiserende) teams op het gebied van HR (werving en selectie, opleiding-en ontwikkeling, gezondheid en verzuim).
  • Je bent aanspreekpunt voor medewerkers op het gebied van HR.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo bachelor opleiding in de richting van HRM.
  • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als HR Adviseur in de afgelopen 8 jaar.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring met de wet- en regelgeving op HR gebied.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring met het vertalen van de HR-strategie naar bruikbare concepten (toon dit aan in je  cv middels een concreet voorbeeld).
  • Je hebt aantoonbare werkervaring met het aansturen van zelforganiserende teams (toon dit aan in je cv middels een voorbeeld).
Geef in je CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken.

Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.