nl
nl

Interim HR

Adviseur (Gemeente)

Een van onze opdrachtgevers, een gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim HR Adviseur. Deze opdracht heeft naar verwachting een duur van 3 maanden, start op 1 augustus en vraagt een inzet van 22 uur per week. Dinsdag is een vaste dag, de resterende uren kunnen in overleg flexibel worden ingevuld.

Organisatie

Samen met je collega’s zet je het personeelsbeleid van de opdrachtgever stevig op de kaart. Sinds 1 januari werkt de gemeente volgens het directiemodel: weinig hiërarchische verhoudingen en verantwoordelijkheden liggen laag in de organisatie. 

Functie

Je treedt op als adviseur cq. sparringpartner van clustermanagers en zorgt voor passende antwoorden op HR-vraagstukken als ziekteverzuim, gesprekscyclus, rechtspositie en arbeidsvoorwaarden.

Functie-eisen

  • Je bent beschikbaar gedurende de maanden augustus, september en oktober 2020 en 22 uur per week inzetbaar. 
  • Je beschikt over een afgeronde opleiding op minimaal HBO-bachelor-niveau (personeel & arbeid, HR, organisatiekunde of psychologie).
  • Je hebt ten minste 5 van de laatste 7 jaar ervaring als HR-adviseur, waarvan ten minste 3 van de laatste 5 jaar als HR-adviseur bij overheid.
  • Ten minste 3 van de laatste 5 jaar ervaring met projectmatig werken en verandermanagement

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, met twee relevante referenties veilig via onze website. Wat staat er in je CV?Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan dat je in jouw CV zoveel mogelijk woorden laat terugkomen die in de taakomschrijving en functie-eisen omschreven staan. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten. Wat verwachten wij in je motivatie?Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills, anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik daarin dan ook de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven. Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt! Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.