nl
nl

Interim HR Adviseur – Lelystad

Interim

HR Adviseur

Een van onze opdrachtgevers, Waterschap Zuiderzeeland, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim HR Adviseur. Deze opdracht vraagt een inzet van 36 uur per week en heeft een looptijd van minimaal 6 maanden.

  • Nederland - Flevoland
  • Overheidsinstellingen - Waterschap
  • 36 uur per week
  • Vacature-ID:1335

Organisatie

Functie

Als HR-adviseur ben je partner in business en ga jij het Waterschap helpen bij het personeels- en organisatiebeleid. Je bent een stevige sparringpartner die proactief en zelfstandig zaken signaleert, rapporteert én implementeert. In goede onderlinge afstemming vertaal jij organisatiedoelen in HR-plannen. Je helpt het Waterschap haar HR-processen te verbeteren. Jouw HR-kennis is helemaal up-to-date; volgens de nieuwste inzichten help jij leidinggevenden bij het ontwikkelen van medewerkers en adviseer je hen bij in- door- en uitstroomprocessen en over thema’s als mobiliteit en duurzame inzetbaarheid. Soms ben jij zelf verantwoordelijk voor de implementatie van een vakinhoudelijke thema, zoals duurzame inzetbaarheid, SPP en de Wet Banenafspraak. In andere gevallen ben je voor je teamgenoten een waardevolle sparringpartner. Werving- en selectieprocedures zijn bij jou in goede handen en ook voor een juridisch vraagstuk deins jij niet terug.

Functie-eisen

Een afgeronde opleiding op HR-gebied (hbo of wo). Ben je ondernemend en creatief dan heb je een streepje voor. Je durft je uit te spreken, bent positief kritisch en je boekt graag concrete resultaten. Ze brengen jou niet zo snel van je stuk en je bent duidelijk over waar je wel en waar je niet van bent. De vraagstukken binnen het Waterschap zijn divers, dus is de verwachting dat je flexibel bent en je gemakkelijk aanpast. Je bent daarnaast multi-inzetbaar: ’s morgens deel je je HR-visie met een directeur, in de middag steek je je handen uit de mouwen voor de uitvoer van de HR-dienstverlening. Van een beetje polderen schrik jij niet terug. Het blijft immers een bestuurlijke organisatie. Kennis van het voorvertalen van cao-afspraken, salarisverwerking zijn een pre.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.


Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.


Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Alle overige opdrachten staan hier

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.