nl
nl

Interim

HR Adviseur

Een van onze opdrachtgevers, een publieke organisatie, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim HR Adviseur. Deze opdracht start op korte termijn, heeft een looptijd van minimaal 6 maanden en vraagt een fulltime inzet. Er geldt een optie op verlenging.

Organisatie

Je komt terecht in een HRM team met zo'n 30 collega's. Als HRM werkt men gezamenlijk aan de ontwikkeling van de organisatie, een goede basis en adviseert men over opleiding, pensioenen, arbeidsvoorwaarden, recruitment, functiewaardering, in- door- en uitstroom etc. Daarnaast wordt gewerkt aan thema's zoals talentontwikkeling, leiderschap, duurzame inzetbaarheid en arbeidsmarktcommunicatie.

Functie

In deze opdracht ben je het aanspreekpunt van ongeveer 3 organisatieonderdelen die je gaat adviseren bij HRM vraagstukken. De organisatie is in ontwikkeling, men gaat steeds meer in kleine zelforganiserende teams werken om flexibel te kunnen zijn. Dit betekent ook dat op den duur de structuur aangepast wordt. In deze ontwikkeling neem jij het management ook goed mee.Gevraagd en ongevraagd adviseer je managers en teamleiders over de bovengenoemde onderwerpen. Dit doe je niet allemaal alleen, in het team zitten experts waar je complexe materie mee kunt bespreken zodat je een goed advies kunt geven.

Functie-eisen

  • Jij weet van jezelf dat je wel wat kunt. Dat heb je ontwikkeld door jouw ervaring en daardoor beschik je over sterke adviesvaardigheden. Risico's nemen, nieuwe uitdagingen aangaan, jezelf uitspreken en dingen tot een goed einde brengen past bij jou.
  • Je weet hoe je informatie over kunt brengen zodat mensen het begrijpen. Met verhalen, beelden en metaforen wek je informatie tot leven. Je kunt managers meenemen in het ontwikkelen van hun HRM vaardigheden. 
  • Je bent actiegericht. Je focust je op het werk dat gedaan moet worden en bent niet beroerd om zelf je handen uit de mouwen te steken. 
  • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal HBO bachelor niveau in de richting van HRM, personeel/arbeid, bedrijfskunde of arbeidsrecht.
  • Je hebt minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring als HRM adviseur in de afgelopen 10 jaar.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring bij een overheidsinstantie en met veranderingstrajecten.
Geef in je CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan dat je in jouw CV zoveel mogelijk woorden laat terugkomen die in de taakomschrijving en functie-eisen omschreven staan. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.

Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills, anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik daarin dan ook de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!
Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.