nl
nl

Interim HR Adviseur – Utrecht

Interim

HR Adviseur

Een van onze opdrachtgevers, een woningcorporatie, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim HR Adviseur. De opdracht start begin juni en heeft een looptijd van tenminste 6 maanden. De gevraagde inzet is 32 uur per week.

Organisatie

Functie

Het nieuwe ondernemingsplan kent grote uitdagingen op het gebied van inclusieve buurten, duurzaamheid en passend wonen. De organisatie ontwikkeling die daarbij hoort, vraagt de komende jaren zowel op inhoud als op gedrag en cultuur een flinke inspanning en daarin heeft onze afdeling een nadrukkelijke rol. Die pakken we door actief te zijn op alle vakgebied relevante thema’s variërend van Strategische personeelsontwikkeling, Leiderschapsontwikkeling, Teamontwikkeling, Diversiteit & Inclusie tot aan Werkgeluk & Vitaliteit.Mede daarom is er behoefte aan wat extra ondersteuning op ‘hardcore’ HRM gebied, dat wil zeggen alle werkzaamheden op het gebied van in-, door- en uitstroom. Je adviseert jouw bedrijfsonderdelen over de volle breedte van het vakgebied (businesspartnership) en je geeft samen met je collega’s uitvoering aan een samenhangend HR beleid. In praktijk zul je ook regelmatig bezig zijn met recruitment werkzaamheden. Het is een pré als je ervaring hebt met functiewaardering en/of teamontwikkeling.

Functie-eisen

  • HBO werk en denkniveau.
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol.
  • Met je creatieve, ondernemende instelling vind je het een uitdaging om mee te denken met de business.
  • Je kunt de beleidskaders van je vakgebied duidelijk verwoorden en uitleggen aan management en medewerkers.
Geef in het cv specifiek aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.


Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.


Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Alle overige opdrachten staan hier

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.