nl
nl

Interim

HR Adviseur

Een van onze opdrachtgevers, een gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim HR Adviseur. Ter vervanging van een collega die met zwangerschapsverlof gaat selecteren wij een kandidaat die medio januari 2021 kan starten. De gevraagde inzet is 28 uur per week en er is sprake van een optie op verlenging.

Organisatie

Het team HR bestaat uit een kleine 20 medewerkers, die zich bezighouden met alle aspecten van het P&O-vak. Van personeels- en salarisadministratie, recruitment, arbo, arbeidsvoorwaarden en rechtspositie tot managementadvisering, organisatieontwikkeling en strategische personeelsplanning.Vanwege de huidige coronamaatregelen werkt men zoveel mogelijk vanuit huis. Je beschikt daarom over een geschikte thuiswerkplek inclusief de benodigde middelen om vanuit huis te kunnen werken.

Functie

Je gaat aan de slag als adviseur voor het domein Bedrijfsvoering en diensten. Dit domein is verantwoordelijk voor producten en diensten die de gemeente draaiende houden (bijvoorbeeld de teams communicatie, financiën en ICT). Bedrijfsvoering is een onderdeel van de gemeente waar de basis op orde is en waar passende ondersteuning geboden wordt. Bedrijfsvoering ondersteunt de organisatie bij het behalen van de resultaten voor de stad. Systemen, processen en procedures worden daarop aangepast.Als HR adviseur ben je een echte allrounder en sparringpartner. Je adviseert en informeert de teammanagers op het gebied van personele invulling (in-, door- en uitstroom). Je houdt je onder andere bezig met werving en selectie, verzuimkwesties, functiewaardering, personele knelpunten (formatievraagstukken), het wel of niet functioneren van medewerkers en het toezien op het juist toepassen van arbeidsvoorwaarden en rechtspositie. Je kunt hierbij makkelijk schakelen tussen uitvoerende en strategische vraagstukken. Je denkt mee over toekomstige ontwikkelingen van de medewerkers, de teams en het domein. Je weet verbanden te leggen met verschillende signalen vanuit de teams binnen het domein en zorgt voor verbinding tussen teammanagers onderling en medewerkers.Tijdens deze opdracht begeleid je 2 HR medewerkers in het vakgebied van de HR adviseur. Zij krijgen de kans te proeven van deze functie en jij zorgt ervoor dat ze hiervoor de juiste begeleiding krijgen.

Functie-eisen

  • Een afgeronde opleiding op minimaal HBO bachelor niveau in de richting van P&O of HRM.
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar als P&O adviseur binnen een gemeentelijke instelling.
  • Aantoonbare werkervaring met  Beaufort in de afgelopen 3 jaar.
  • Aantoonbare werkervaring met  Youforce in de afgelopen 3 jaar.
  • Aantoonbare kennis van de gemeente cao.
Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre jij aan bovenstaand profiel voldoet. Uiteraard vermeld je ook iets over je persoonlijkheid, drijfveren etc.

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Wat staat er in je CV?Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan dat je in jouw CV zoveel mogelijk woorden laat terugkomen die in de taakomschrijving en functie-eisen omschreven staan. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten. Wat verwachten wij in je motivatie?Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills, anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik daarin dan ook de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven. Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt! Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.