nl
nl

Interim HR Business Partner – Leiden

Interim HR

Business Partner

Een van onze opdrachtgevers, Omgevingsdienst West Holland, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim HR Business Partner. De gevraagde inzet is 24 uur per week. De opdracht start in overleg zo snel mogelijk en heeft een looptijd van minimaal 6 maanden. Er geldt een optie op verlenging. 

 • Nederland - Zuid-Holland
 • Overheidsinstellingen - Omgevingsdienst
 • 24 uur per week
 • Vacature-ID:1695

Organisatie

Bij de Omgevingsdienst West-Holland lever je een bijdrage aan de kwaliteit en veiligheid van de leefomgeving. De ODWH werkt in opdracht van en in samenwerking met de provincie Zuid-Holland en twaalf gemeenten in het noordelijk deel van de provincie. Met zo’n 190 deskundige en gedreven collega’s werkt men aan het verbeteren van de kwaliteit van lucht en bodem en aan het terugdringen van overlast door geur, geluid en gevaarlijke stoffen. Ook de zorg voor een duurzame leefomgeving is onderdeel van het takenpakket.  Het team HR is één van de vier teams binnen de afdeling Bedrijfsvoering. Team HR is verantwoordelijk voor de uitvoering van alle strategische, tactische en operationele HR-taken. Binnen dit team werk je samen met vier collega's: twee HR-businesspartners, een HR-medewerker en de teamleider HR. 

Functie

Als Interim HR-Businesspartner ben je de adviseur en sparringpartner van teamleiders van één of meerdere afdelingen. Daarnaast is een deel van jouw taakgebied het ten uitvoering brengen van onderdelen uit het programma HR in Control. Dit programma heeft als doel het taakveld HR intern beter te positioneren, zowel (beleids)inhoudelijk, kwalitatief als organisatorisch. Als ervaren Interim HR-Business Partner ben je hiervoor de sparringpartner en adviseur van de teamleider HR.  Wat ga je doen? 

 • Je bent HR-Businesspartner voor één of meerdere teams.
 • Je bent gesprekspartner voor de teamleiders voor HR-gerelateerde onderwerpen.
 • Je adviseert en ondersteunt het management bij complexe personele casuïstiek.
 • Je stuurt voor jouw rol relevante in- of externe projecten aan, of doet hierin mee.
 • Je ontwikkelt beleid voor verschillende HR-gerelateerde onderwerpen.

Functie-eisen

 • Je bent beschikbaar per uiterlijk 1 augustus voor 24 uur in de week voor de duur van de opdracht (Bring Your Own Device).
 • Je bent minimaal twee dagen in de week op kantoor aanwezig.
 • Je hebt een afgeronde wo opleiding in de richting van personeelswetenschappen.
 • Je hebt aantoonbare werkervaring met beleidsvorming en het vervaardigen van beleidsstukken, waarvan een aantal jaar bij een omgevingsdienst.
 • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar op het gebied van HR op strategisch, tactisch en operationeel niveau binnen een overheidsorganisatie.
 • Je hebt aantoonbaar kennis van en ervaring met onder andere arbeidsrecht, HR-beleid en moderne HR-instrumenten, zoals HR-analytics (benoem een duidelijk voorbeeld in het cv).
 • Je bent een taakvolwassen, ondernemende en resultaatgerichte professional, die gemakkelijk schakelt op verschillende niveaus en de kunst verstaat om strategie te vertalen naar praktijk en omgekeerd.
 • Je hebt een open, collegiale en verbindende stijl van samenwerken en bent vaardig in het opbouwen en onderhouden van relaties met (interne en externe) partners. 
 • Aantoonbare werkervaring met (het ontwikkelen van) AFAS is een pré.
Geef in jouw CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.  

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

 

Alle overige opdrachten staan hier

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.