nl
nl

Interim HR Business Partner – Utrecht

Interim HR

Business Partner

Een van onze opdrachtgevers, een gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim HR Business Partner. De opdracht start medio juli, heeft een looptijd van 5 maanden en vraagt een inzet van gemiddeld 32 uur per week.

 • Nederland - Utrecht
 • Overheidsinstellingen - Gemeenten
 • 32 uur per week
 • Vacature-ID:1080

Organisatie

Functie

Als HR Business Partner ben je de schakel tussen bedrijfsvoering en de business. Samen met de business zorg je ervoor dat het HR-beleid goed aansluit bij de uitdagingen van de onderdelen en wordt gewerkt aan een organisatie waarin medewerkers inzetbaar zijn en blijven. Het is van belang dat je door jouw ervaring direct inzetbaar bent op operationeel en tactisch niveau. Jouw kennis en ervaring zet je in om de slagvaardigheid van deze groeiende organisatie te versterken. Je bent in gesprek met het management en je verdiept je in hun uitdagingen en ambities. Omdat je de juiste vragen stelt, heb je scherp wat er speelt. Je luistert, agendeert, regisseert, initieert en bent onafhankelijk en sturend in je advisering. Managers kunnen met hun organisatie- en HRM-vraagstukken vertrouwen op jouw expertise en maatwerkdienstverlening.Concreet betekent dit dat je:

 • Leidinggevenden proactief adviseert en ondersteunt bij HRM-vraagstukken.
 • Uitdagingen en knelpunten signaleert die gevolgen hebben voor het werkproces en de ontwikkeling van de business.
 • Deze signalen vertaalt naar passende integrale oplossingen die het verschil maken.
 • Een proactieve bijdrage levert aan het continu verbeteren van de HRM-dienstverlening.
 • Een actieve rol pakt in HRM-gerelateerde projecten. Je bent breed inzetbaar.
 • In principe ingezet wordt op tactisch niveau, maar moeiteloos kan schakelen naar operationeel en strategisch niveau.

Functie-eisen

 • Je beschikt minimaal over een relevante HBO-opleiding.
 • Je hebt kennis van en ruime ervaring met het adviseren binnen je vakgebied aan leidinggevenden, managementteams en collega’s.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met SPP en met organisatieontwikkeling, beide op tactisch/strategisch niveau.
 • Je hebt meer dan 5 jaar vakinhoudelijke ervaring als sparringpartner van MT of Directies van complexe organisaties.
 • Recente ervaring bij de overheid of een grote gemeente is noodzakelijk, G4 gemeente is een pre.
Geef in jouw CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.


Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.


Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.