nl
nl

Interim HR Organisatieadviseur – Barneveld

Interim

HR Organisatieadviseur

Een van onze opdrachtgevers, de gemeente Barneveld, heeft Dutchdare International gevraagd de selectie te doen van een Interim HR Organisatieadviseur. De opdracht start 15 september, heeft een looptijd van tenminste 6 maanden en vraagt om een inzet van 32 uur.

 • Nederland - Gelderland
 • Overheidsinstellingen - Gemeenten
 • 32 uur per week
 • Vacature-ID:1121

Organisatie

Als Organisatie adviseur HR ben je verantwoordelijk voor de lijn ‘Mens in Ontwikkeling’ vanuit het programma ‘Barneveld groeit!’. Je geeft invulling aan alle mens gerelateerde initiatieven binnen het programma.Jouw thuisteam is team HRM en je werkt functioneel samen met en onder leiding van de programma manager organisatie ontwikkeling en neemt zitting in het programmateam als projectleider ‘Mens in Ontwikkeling

Functie

Wat ga je doen?

 • Het opstellen van een plan van aanpak voor de lijn ‘Mens in ontwikkeling’, waaronder onder andere het ontwikkelprogramma voor teamleiders, directie en medewerkers vanuit het gedachtengoed van Rijnlands organiseren.
 • Uitvoeren van het plan van aanpak in samenwerking met de programmamanager, de medewerkers, het management, HR en de OR.
 • Samen met je HR collega’s samenstellen van een ontwikkelprogramma voor teamleiders, directie en medewerkers, om het gewenste gedrag te gaan doorleven.
 • Het organiseren en verzorgen van verschillende werkvormen om de gewenste effecten en resultaten te realiseren.

Functie-eisen

 • Je beschikt over minimaal een afgeronde HBO opleiding aangevuld met veranderkundige opleidingen.
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring binnen een overheidsorganisatie.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met een (eind-) verantwoordelijke rol in verandertrajecten en hebt daarbij gebruik gemaakt van verschillende interventiemethoden.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met projectmatig werken (LEAN).

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.


Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.


Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.