nl
nl

Interim HRM Adviseur – Groningen

Interim

HRM Adviseur

Een van onze opdrachtgevers, een overheidsinstelling, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim HR Adviseur. De opdracht start begin juni en heeft een looptijd van 6 maanden. 

  • Nederland - Groningen
  • Overheidsinstellingen - Provincies
  • 24 uur per week
  • Vacature-ID:1078

Organisatie

Functie

Je komt terecht in een HRM team met zo'n 15 collega's. Als HRM team werk je gezamenlijk aan de ontwikkeling van de organisatie, een goede basis en het geven van advies over opleiding, pensioenen, arbeidsvoorwaarden, recruitment, functiewaardering, in- door- en uitstroom etc. Daarnaast wordt gewerkt aan thema's zoals talentontwikkeling, leiderschap, duurzame inzetbaarheid en arbeidsmarktcommunicatie.De werkzaamheden vinden plaats in 4 domeinen, Bestuurszaken, Uitvoering, Beleid en Ondersteuning. Je bent met jouw collega's aanspreekpunt van 2 domeinen die je gaat adviseren bij alle HRM vraagstukken. Daarnaast neem je de leidinggevenden mee in de ontwikkeling van de organisatie, waarin steeds meer toegewerkt wordt naar zelforganiserende teams en integrale opdrachten. Gevraagd en ongevraagd adviseer je leidinggevenden over de bovengenoemde onderwerpen.Jouw talenten:

  • Jij weet van jezelf dat je wel wat kunt. Dit heb je ontwikkeld door jouw ervaring en daardoor beschik je over sterke adviesvaardigheden. Risico’s nemen, nieuwe uitdagingen aangaan, jezelf uitspreken en dingen tot een goed einde brengen passen bij jou.
  • Je weet hoe je informatie over kunt brengen zodat mensen het begrijpen. Met verhalen, beelden en metaforen wek je informatie tot leven. Je kunt managers meenemen in het ontwikkelen van hun HRM vaardigheden.
  • Je bent actiegericht. Dit betekent dat jij kunt werken en aan het werk zetten. Je focust je op het werk dat gedaan moet worden en bent niet te beroerd zelf je handen uit de mouwen te steken.

Functie-eisen

  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als HRM adviseur.
  • Afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau in de richting van HRM, personeel/arbeid, bedrijfskunde of arbeidsrecht.
  • Aantoonbare werkervaring met veranderingstrajecten op het gebied van HRM of personeel en arbeid.
Geef in jouw CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.


Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.


Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.