nl
nl

Interim HRM Adviseur – Zuid-Holland

Interim

HRM Adviseur

Een van onze opdrachtgevers, gemeente Rijswijk, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim HR Adviseur. De opdracht start medio oktober voor 8 uur per week en vanaf 21 november voor 32 uur per week en heeft een looptijd van tenminste 3 maanden.

  • Nederland - Zuid-Holland
  • Overheidsinstellingen - Gemeenten
  • 32 uur per week
  • Vacature-ID:1163

Organisatie

Het HRM team bestaat uit twee adviseurs leren en ontwikkelen, drie beleidsadviseurs HRM, twee HRM-adviseur, een medewerker HRM, een senior Personeels- & salarisadministrateur en drie Personeels- & salarisadministrateurs. Ze werken vanuit huis, maar als de werkzaamheden, gesprekken of contacten erom vragen, werken we op kantoor. Ze vinden het belangrijk om goed contact met elkaar te houden en werken nauw met elkaar samen. Het team maakt onderdeel uit van het Domein bedrijfsvoering.

Functie

Managers kunnen met hun HRM-vraagstukken vertrouwen op jouw expertise en maatwerkdienstverlening. Als HRM-adviseur ben je een volwaardige gesprekspartner, businesspartner en eerstelijns adviseur. Je bent bekend met de uitdagingen en ambities en ondersteunt en adviseert over het realiseren van de team- en organisatiedoelstellingen. Daarbij geef je niet alleen de mogelijke oplossingsrichtingen aan, maar adviseer je ook over de meest succesvolle keuze.Ook draag je bij aan de versterking van leiderschap van het management. Je doet dit vanuit een adviserende en coachende rol, bijvoorbeeld bij het ontwikkelen en beoordelen van medewerkers, teamontwikkeling en verzuimbegeleiding.Daarnaast neem je, in de periode december tot en met april, actief deel in verschillende projecten die bijdragen aan de organisatieontwikkeling van de gemeente Rijswijk. Zo lever je vanuit de samenwerking binnen het HRM-team een bijdrage aan het implementeren van nieuw (HR-)beleid en instrumenten en vertegenwoordig je Rijswijk in regionale netwerken.Kortom, het is een dynamische functie waarin je schakelt tussen meer strategische, tactische en operationele vraagstukken. Je werkt zelfstandig en maakt tegelijkertijd deel uit van een hecht team. Wij staan voor onze kernwaarden: toewijding, betrokkenheid, betrouwbaarheid en deskundigheid. Persoonlijk leiderschap en ontwikkeling is voor ons team een belangrijke thema.

Functie-eisen

  • Minimaal een afgeronde hbo bachelor opleiding op het gebied van HRM.
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als HRM adviseur.
  • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 4 jaar als HRM adviseur bij een gemeente.
  • Beschikbaar per half oktober voor 8 uur per week en vanaf 21 november voor 32 uur per week gedurende de gehele opdrachtduur inclusief verlengingen.
Geef in jouw CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.


Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materieā€¦. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.


Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.