nl
nl

Interim

ICT Coördinator

Een van onze opdrachtgevers, een onderneming actief in de infra, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim ICT Coördinator. De opdracht start op korte termijn. Na een periode van inhuur zal bij goed functioneren een dienstverband bij de opdrachtgever aangeboden worden.

Organisatie

Functie

In deze functie ga je aan de slag op het centraal hoofdkantoor binnen de nieuwe afdeling Business Technology. Deze afdeling slaat een brug tussen leveranciers van ICT systemen en diensten en onze bedrijfsproces specialisten die zich bezighouden met het optimaliseren van processen en de daarbij behorende systemen. Het doel is de ICT systemen die specifiek binnen de opdrachtgever gebruikt worden verder te verbeteren en ook nieuwe oplossingen te introduceren. Basis ICT-diensten zoals kantoorautomatisering en infrastructuur beheer zijn uitbesteed. Als ICT coördinator ben je de spin in het web en draag je verantwoordelijkheid voor de juiste uitvoering van de overeengekomen processen/contracten en zoek je altijd naar mogelijkheden deze te verbeteren. Dit doe je in nauwe samenwerking met vertegenwoordigers van de klantenorganisatie en de leveranciers. Regievoering staat centraal, maar daar waar nodig pak je ook operationele uitdagingen op om de organisatie verder te helpen. Je begeleidt de veranderingen met behulp van agile methoden. Je pakt jouw verantwoordelijkheid als het gaat om:

 • Continuïteit van de dienstverlening op regie basis.
 • Onderhouden van de relatie met klantvertegenwoordigers (oa ICT contactpersonen) en hen voorzien in de informatiebehoefte.
 • Identificeren en inventariseren van wensen en behoeften van de klant en deze vertalen naar standaard diensten.
 • Inrichten, verbeteren en borgen van de ICT (service)processen.
 • Contracteren en beheren van business specifieke software en diensten.
 • Onderhouden van relaties met leveranciers en borging van SLA’s/DAP.
 • Harmonisatie en consolidatie van het applicatielandschap.
 • Ondersteuning bij de uitvoering van IB beleid en ICT audits.
In deze rol leg jij verantwoording af aan de Business Technology Manager.

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
 • Je hebt kennis van en inzicht in bedrijfsprocessen.
 • Kennis van en ervaring met service management systemen en processen.
 • Kennis van en ervaring met contract- en leveranciersmanagement.
 • Kennis van Microsoft clouddiensten (Azure, Office 365), Windows 10 en Windows Server 20xx.
 • Kennis van ICT architectuur en security.
 • Je bent klant gericht met sterke communicatie vaardigheden.
 • De ideale kandidaat is een zelf starter, flexibel met sterk probleem oplossend vermogen.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken.

Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.