nl
nl

Interim

Informatiemanager

Een van onze opdrachtgevers, een uitvoeringsorganisatie, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Informatiemanager. De opdracht start begin december, heeft een looptijd van tenminste 12 maanden en kent een langdurige optie op verlenging. De gevraagde inzet is 36 uur per week.

Organisatie

De rol van informatiemanager is de afgelopen jaren sterk veranderd. Van een ICT-manager die strategisch nadacht over de inzet van ICT-middelen, is de rol ontwikkeld naar een strategische adviesfunctie en ben je bruggenbouwer tussen de business en ICT. De basis van de koers is vastgelegd in de informatiestrategie en moet verder worden verdiept en uitgevoerd. Hiermee zet je de opdrachtgever in beweging in een nieuw digitaal tijdperk.

Functie

  • Jouw focus ligt op de structuur door het versterken van de informatiefunctie, de regie op vernieuwing ICT en het op orde brengen van de I-processen en de informatiebeveiliging. Je werkt nauw samen met de business en ondersteunende medewerkers. Het leidinggeven aan het team doe je op een coachende wijze en je bent mensgericht.
  • Je bent het aanspreekpunt en de adviseur van het directie-managementteam rond complexe of (politiek) gevoelige issues en strategische vraagstukken op jouw vakgebied.  
  • Je geeft richting aan de complexe digitale transitie en bent in staat dit uit te beelden en uit te dragen aan de organisatie.  
  • Je geeft leiding aan drie adviseurs informatiemanagement, de ISO, vijf functioneel beheerders en een medewerker documentaire informatievoorziening.
  • Je stelt met het team de doelen en teamprestaties op en weet het team te enthousiasmeren en te inspireren. 

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde hbo-/wo-opleiding informatiemanagement of vergelijkbaar.
  • Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring als informatiemanager of een vergelijkbare functie, waarvan minimaal drie jaar in een overheidsorganisatie en/of zorgomgeving. 
  • Je bent in staat om met verschillende belanghebbenden overeenkomsten te sluiten en ontwikkelingen vanuit business perspectief te vertalen naar oplossingen in de informatievoorziening. 
  • Je hebt ervaring met NEN7510/BIO, BISL en ITIL.
Geef in je CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken.

Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.