nl
nl

Interim Junior

Busines Controller Concern

Een van onze opdrachtgevers, actief in de zorg, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Junior Business Controller Concern. De opdracht start per direct en heeft een looptijd van 6-9 maanden. De gevraagde inzet is fulltime.

Organisatie

De afdeling Control is bezig van een controlerende rol achteraf, te groeien naar de rol van business partner die aan de voorkant meedenkt over de manier waarop de organisatie haar doelstellingen effectief, efficiënt en rechtmatig realiseert. Van controle naar control. Control is namelijk van de hele organisatie, een manier van werken die bewust wordt toegepast en bijdraagt aan het realiseren van onze maatschappelijke opgaven.De visie ligt er al, de start is gemaakt. Nu moeten vervolgstappen worden gemaakt. Met de manager finance en je directe collega’s ondersteunt Control de Raad van Bestuur en Directie team op concern brede thema’s. Control inventariseert de risico’s die van invloed zijn op het realiseren van de organisatie doelstellingen en formuleert beheersmaatregelen. De informatievoorziening is van groot belang. Tenslotte bepalen we samen met de Raad van Bestuur waar de controle behoefte ligt, zodat daar de interne controles op ingericht worden. Als business partner ondersteunt team Control de organisatie bij deze doorontwikkeling en adviseert hier gevraagd en ongevraagd over. De Business Controllers Concern zijn hands-on ten aanzien van de maandelijkse concernrapportage, het jaarrekeningproces en de begroting.

Functie

  • Afstemmen met je collega controllers over de voortgang van de bedrijfsvoering, het aanscherpen en beschrijven van processen.
  • Het doen van voorstellen over en in beeld brengen van financiële gevolgen van korte en middellange termijnscenario’s.
  • Het uitvoeren van interne controles.
  • Het beoordelen van historische gegevens, ontwikkelingen en uitwerken van meerjarenplannen.
  • Het ondersteunen van de Business controllers in de verschillende (zorg)domeinen.
  • Het leveren van een bijdrage aan de totstandkoming van de maandelijkse rapportages en afsluitingen.

Functie-eisen

Wij zoeken iemand met een afgeronde HBO of WO opleiding op het gebied van accountancy of bedrijfseconomie en minimaal 2 jaar werkervaring. Wij vinden het een pré wanneer je werkervaring hebt opgedaan in de accountancy of een soortgelijke functie. Verder zoeken we iemand die zich onafhankelijk durft op te stellen, alert is en vanuit de oplossing kan denken en handelen. Je vindt het leuk om contacten te leggen en schakelt met gemak op verschillende niveaus. Je kunt daardoor vraagstukken vertalen naar een hoger abstractieniveau en ook de vertaalslag maken naar praktische situaties. Dit alles doe je met een positief kritische blik, want niets is voor jou vanzelfsprekend!Geef in je CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.Wat staat er in je CV?Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan dat je in jouw CV zoveel mogelijk woorden laat terugkomen die in de taakomschrijving en functie-eisen omschreven staan. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten. Wat verwachten wij in je motivatie?Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills, anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik daarin dan ook de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven. Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt! Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.