nl
nl

Interim Junior Controller – Pijnacker

Interim

Junior Controller

Een van onze opdrachtgevers, Gemeente Pijnacker-Nootdorp, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Junior Controller. De gevraagde inzet is 32 uur per week. De opdracht start zo snel mogelijk en heeft een looptijd van minimaal 6 maanden.

  • Nederland - Zuid-Holland
  • Overheidsinstellingen - Gemeenten
  • 32 uur per week
  • Vacature-ID:1556

Organisatie

Functie

Je werk bestaat voor een deel uit geplande controles en wordt voor een deel bepaald door de wisselende ambities van de organisatie, die worden ondersteunt door control:

  • Je bent zelf verantwoordelijk voor het een deel van de (Verbijzonderde) Interne Controles (VIC’s) op de belangrijkste gemeentelijke processen in samenwerking met medewerkers van de betrokken afdelingen. Je ondersteunt medewerkers bij deze controle en adviseert het management over de noodzakelijke verbetermaatregelen naar aanleiding van de interne controle om de rechtmatigheid en doeltreffendheid van het proces te verbeteren. Op basis hiervan rapporteer je aan directie, bestuur en accountant.
  • Je voert (op verzoek) kleine of grote onderzoeken (audits) uit naar problemen in bepaalde processen en bedenkt samen met je collega’s oplossingen en adviseert het management.
Je helpt mee aan het verder ontwikkelen van het control-systeem om de doeltreffendheid van de organisatie verder te verbeteren door doelstellingen te definiëren, risico’s in kaart te brengen (risicomanagement), (tussen) resultaten te meten (prestatiemanagement/ datagericht werken) en processen waar nodig in kaart te brengen en aan te passen (procesmanagement).

Functie-eisen

  • Minimaal een afgeronde HBO bachelor opleiding.
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als controller bij een gemeentelijke organisatie.
  • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met de (verbijzonderde) interne controle van de processen en het uitvoeren van audits.
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als controller, financieel adviseur auditor.
Geef in jouw CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

 Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Alle overige opdrachten staan hier

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.