nl
nl

Interim

Junior Recruiter

Een van onze opdrachtgevers, een publieke instelling, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Junior Recruiter. De gevraagde inzet is 3 dagen per week, de opdracht heeft een looptijd van 3-6 maanden en start begin december.

Organisatie

De werkzaamheden vinden plaats bij de afdeling Personeel & Organisatie. Een dynamische werkomgeving die volop in ontwikkeling is, denk daarbij bijvoorbeeld aan de digitale transformatie die de organisatie moet doormaken. Een ontwikkeling waar je zelf een belangrijke bijdrage aan zal gaan leveren vanuit de verbetering van de "werken bij" site en het digitale recruitmentproces. De werkwijze binnen de afdeling wordt gekenmerkt door zelfstandigheid en verantwoordelijkheid bij professionals. In verband met de huidige Covid beperkingen wordt thuis gewerkt, tenzij, waardoor een groot beroep op de zelfstandigheid wordt gedaan.

Functie

  • Je bent de rechterhand van de recruiter en bent samen met hem en de HR adviseurs verantwoordelijk voor recruitment.
  • Je zorgt dat er een goed overzicht is van alle lopende vacatures en recruitment processen, beoordeelt CV's, signaleert knelpunten en pakt deze op.
  • Je stelt de recruitmentplanning en overzichten op en zorgt ervoor dat Connexys (ATS) up-to-date is.
  • Je bent verantwoordelijk voor de vacatureteksten en het plaatsen hiervan zowel in- als extern.
  • In afstemming met de recruiter verricht je search opdrachten naar geschikte kandidaten voor moeilijk vervulbare functies.
  • Je bewaakt de voortgang en kwaliteit van de werkzaamheden.

Functie-eisen

  • BYOD; Bring Your Own Device. Je brengt zelf een laptop en/of tablet mee, almede een mobiele telefoon.
  • Je hebt een afgeronde MBO+/HBO opleiding.
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring is wat je echt nodig hebt om deze rol meer dan perfect in te vullen.
  • Ervaring met digitale recruitment systemen en Boolean search.

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Wat staat er in je CV?Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan dat je in jouw CV zoveel mogelijk woorden laat terugkomen die in de taakomschrijving en functie-eisen omschreven staan. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten. Wat verwachten wij in je motivatie?Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills, anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik daarin dan ook de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven. Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt! Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.