nl
nl

Interim

Kwartiermaker AO/IC

Een van onze opdrachtgevers, een overheidsinstelling, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Kwartiermaker AO/IC. De opdracht start in juni, heeft een looptijd van tenminste 12 maanden en een optie op verlenging.

Organisatie

Binnen de ambitieuze organisatie van onze opdrachtgever is het domein bedrijfsvoering het onderdeel dat zorgt voor de ondersteuning van de organisatie om deze doelen te bereiken. Het team Financiën, waarin jij gaat opereren is binnen dit domein verantwoordelijk voor een gezond financieel huishouden. Om dit te bereiken voorziet zij bestuur en management van kwalitatief goede financiële informatie via de planning- en control cyclus, voert zij de financiële administratie en levert financial control aan het primaire proces en de concernopgaven.

Functie

Wat ga je doen?Jij bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van het IC-plan, het verder implementeren en uitvoeren van het control framework voor het financiële systeem (SAP FI/CO) en voor het doorlopend bewaken van de kwaliteit van de data in het financiële systeem. Door jouw inzet wordt de control-functie verder uitgebouwd. Tot jouw taken horen onder meer:Het maken en actueel houden van procesbeschrijvingen van de bedrijfsvoeringsprocessen, het toetsen van deze processen op robuustheid en het adviseren over verbeteringen ter versterking van de controles.

 • Het bewaken SAP-autorisaties: voorkomen van functiescheidingsconflicten, monitoren van de toekenning autorisaties en het monitoren van (hoge) autorisatieprofielen.
 • Het steekproefsgewijs controleren of mutaties aan kritische stamgegevens rechtmatig plaatsvinden (denk aan mandatering, bankgegevens).
 • Het steekproefsgewijs controleren of het betaalproces rechtmatig heeft plaatsgevonden.
 • Het steekproefsgewijs controleren of de kwaliteit van de financiële administratie voldoende is.
 • het meedoen en uitbouwen van de verbijzonderde interne controles van het domein.
 • Het uitbouwen van de digitale controles van processen, bijvoorbeeld door het gebruik van data-mining en andere ICT tools.

Functie-eisen

Wat verwacht de opdrachtgever?Een gedreven, flexibele, kritische en leergierige houding, met oog voor details en een grote resultaatgerichtheid. Je kunt goed zelfstandig werken, hanteert een strakke tijdsplanning en bent stressbestendig. Je bent analytisch onderlegd en gestructureerd.Eisen daarbij zijn:

 • Minimaal 7 jaar ervaring in een toezichthoudende rol bij een non-profitorganisatie.
 • Minimaal 7 jaar aantoonbare werkervaring binnen de financiële en/of publieke sector met AO/IC-werkzaamheden.
 • Vanuit een internal audit rol minimaal 7 jaar ervaring met financiële en operationele systemen, waaronder SAP.
 • Minimaal 7 jaar aantoonbare werkervaring bij een internal audit afdeling binnen de financiële en/of de publieke sector met financiële processen en systemen en waar zowel financial audits als operational audits uitgevoerd worden.
 • Behaalde titels: RA en CIA.
.

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, met twee relevante referenties veilig via onze website. Wat staat er in je CV?Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan dat je in jouw CV zoveel mogelijk woorden laat terugkomen die in de taakomschrijving en functie-eisen omschreven staan. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten. Wat verwachten wij in je motivatie?Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills, anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik daarin dan ook de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven. Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt! Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.