nl
nl

Interim L&D Adviseur – Lelystad

Interim

L&D Adviseur

Een van onze opdrachtgevers, Provincie Flevoland, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Learning & Development Adviseur. Deze opdracht vraagt een inzet van 36 uur per week en heeft een looptijd van minimaal 5 maanden.

  • Nederland - Flevoland
  • Overheidsinstellingen - Provincies
  • 36 uur per week
  • Vacature-ID:1339

Organisatie

Provincie Flevoland is een maatschappelijk betrokken en inclusieve organisatie die doorlopend in ontwikkeling is. De organisatie zet de maatschappelijke opgaven centraal, waardoor het in staat is mee te bewegen in een snel veranderende omgeving. Dit vraagt van de medewerkers dat zij op een andere manier gaan werken en zich blijven ontwikkelen. Om medewerkers hierin te kunnen ondersteunen is de Provincie Flevoland op zoek naar een L&D adviseur.Als L&D adviseur ben je onderdeel van de eenheid HRM. Hier ligt de focus op verandering en optimalisatie. De eenheid HRM wil een faciliterende rol spelen en werkt daarom aan het professionaliseren van haar dienstverlening. Daarnaast ontwikkelt het zich naar een tactische en strategische gesprekpartner.

Functie

Als L&D adviseur werk je mee aan het invullen van Strategisch Personeelsbeleid. Leren en ontwikkelen is daarin een belangrijke pijler. Op korte termijn is behoefte aan een oplossing voor een aantal vraagstukken. Eén daarvan heeft betrekking op ambtelijk vakmanschap. Wat betekent het bij een ambtelijke organisatie te werken en welke (basis)competenties horen daarbij? Jij werkt mee aan het ontwerpen van een leerlijn Ambtelijk Vakmanschap, waarin deze competenties worden ontwikkeld.Daarnaast vindt de Provincie Flevoland het belangrijk dat medewerkers gedurende hun loopbaan de begeleiding krijgen die nodig is om te kunnen groeien. Groei kan zowel verticaal, bijvoorbeeld in de rol van manager of opgavemanager, maar ook horizontaal via de inhoud en binnen een bepaald expertisegebied. Jij denkt mee over leerlijnen voor managers en opgavemanagers.Bij het ontwerpen van de leerlijnen gebruik je afwisselende interventies en maak je slim gebruik van programma’s die reeds worden ingezet of worden aangeboden. Daar waar nodig doe je voorstellen voor aanvullingen.

Functie-eisen

  • Een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau in de richting Onderwijs- of Opleidingskunde.
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de rol van Learning & Development.
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met het werken binnen een overheidsinstantie.
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van leerinterventies en leerlijnen (maak dit concreet met voorbeelden in het cv).
  • Minimaal 3 dagen per week aanwezig zijn op kantoor.
Geef in jouw CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.


Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.


Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Alle overige opdrachten staan hier

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.