nl
nl

Interim Manager Accounting – Regio Amsterdam

Interim

Manager Accounting

Een van onze opdrachtgevers, een stichting, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Manager Accounting. De opdracht start per direct en heeft een looptijd van 3-6 maanden (dit is afhankelijk van het werving proces voor een nieuwe medewerker). De gevraagde inzet is fulltime.

 • Nederland - Noord-Holland
 • Financiële instellingen - Overig
 • 40 uur per week
 • Vacature-ID:1246

Organisatie

Functie

Je geeft leiding aan het team Accounting en rapporteert aan de CFO. Met jouw team (vijf mensen) ben je verantwoordelijk voor de financiele administratie, in het bijzonder de grootboekadministratie. Om de financiële administratie nog slimmer aan te pakken, werkt de opdrachtgever samen met een externe leverancier aan de ontwikkeling van een nieuw ERP-systeem. Aan de inrichting van de Finance-module en de nieuwe Finance processen wordt al hard gesleuteld. Dit soort IT-veranderingen maken jouw functie alleen maar uitdagender en leuker.Dit zijn je belangrijkste taken:

 • Actief verbinding zoeken met de andere teams binnen en buiten Finance.
 • Aansturen van het team Accounting.
 • Voeren van de volledige financiële administratie.
 • Efficiënt en effectief inrichten van bedrijfsprocessen als kasstromen, incasso, distributie en verslaglegging.
 • Opstellen van belastingaangiften.
 • Adviseren van de organisatie over financieel-administratieve zaken.

Functie-eisen

Net als veel andere mensen met een financieel-administratieve achtergrond, houd jij ervan als zaken kloppen. Maar je hebt meer in huis. Met jouw enthousiasme voor nieuwe (IT)-ontwikkelingen breng je collega’s in beweging. Je houdt ervan het voortouw te nemen. Tegelijkertijd ben je praktisch ingesteld en vind je het leuk zaken zelf aan te pakken en uit te voeren. Daarom is deze functie als ‘meewerkend leidinggevende’ jou op je lijf geschreven. Als een stabiele persoonlijkheid geef jij dit team rust en power!

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau (bijv. SPD of AA).
 • Minimaal 7 jaar relevante ervaring met financieel administratieve processen.
 • Leidinggevende ervaring.
 • Proactieve en resultaatgerichte instelling.
 • Verbindende kwaliteiten.
 • Communicatieve vaardigheden.
Geef in jouw CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.


Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.


Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.