nl
nl

Interim Manager (Financiële) Bedrijfsvoering – ‘s-Hertogenbosch

Interim Manager

(Financiële) Bedrijfsvoering

Een van onze opdrachtgevers, Afvalstoffendienst 's-hertogenbosch, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim "Verander" Manager (Financiële) Bedrijfsvoering. Deze opdracht vraagt een inzet van 36 uur per week en heeft een looptijd van minimaal 12 maanden.

 • Nederland - Noord-Brabant
 • Overheidsinstellingen - Gemeenten
 • 36 uur per week
 • Vacature-ID:1348

Organisatie

Functie

Als Verander Manager Bedrijfsvoering ben je verantwoordelijk voor het op inspirerende en verbindende wijze aansturen van de diverse teams en voor de (interne) bestuurbaarheid van de organisatie. Ook draag je zorg voor de kwaliteit van de informatievoorziening naar zowel de interne als externe organisatie en treed je op als de ‘linking pin’ op het gebied van de verschillende ‘concerndiensten’, waaronder financieel management, personeelsmanagement en informatiemanagement. Arbo-veiligheid is ook ondergebracht bij het bedrijfsbureau.De belangrijkste taken in de functie zijn:

 • De “CFO” rol in het MT van de Afvalstoffendienst en medesturing geven aan de verdere doorontwikkeling van de organisatie.
 • Leiding geven aan de medewerkers van de afdeling Bedrijfsvoering.
 • Verantwoordelijk voor de financiële administratie (o.a. crediteuren- debiteurenadministratie en grootboek) en de juistheid, volledigheid en tijdigheid van facturatie richting klanten.
 • Zorgen voor een zo goed mogelijke inrichting van de administratie en de bijbehorende processen.
 • Samen met de financial controller zorgen voor de analyses en evaluatie van de financiële informatie, data en bedrijfsprocessen. Zorgen voor sturing en samenhang bij projecten.

Functie-eisen

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding in financiële richting.
 • Minimaal 6 jaar ervaring met financiële processen, data-analyse en rapportages.
 • Ervaring met aansturing van medewerkers.
 • Ervaring als MT-lid.
 • Academische werk- en denkniveau.
Geef in jouw CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.


Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.


Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Alle overige opdrachten staan hier

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.