nl
nl

Interim

Manager Projectbeheersing

Een van onze opdrachtgevers, een gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Manager Projectbeheersing. Deze opdracht vergt een inzet van gemiddeld 32 uur per week en heeft een looptijd van 12 maanden.

Organisatie

Deze middelgrote gemeente staat voor verschillende grote uitdagingen zoals grote bouwprojecten en het beter in beheersing houden van grote interne projecten.

Functie

Als Manager Projectbeheersing ben jij het hart van elk project. Je bewaakt de voortgang, stuurt op budgetten en tijdmanagement. Je staande houden in een steeds veranderende omgeving en het beste resultaat behalen, dat is wie jij bent! Je creëert duidelijkheid in de planning en werkzaamheden. Je daagt de adviseurs uit om hun inhoudelijke verantwoordelijkheden te nemen. Je stuurt op kwaliteit en signaleert tijdig de risico’s in een project ten behoeve van het risicomanagement. In het kader van documentmanagement ben je verantwoordelijk voor de controle van contractstukken en je ziet toe op het beheer van de projectdocumenten.De belangrijkste verantwoordelijkheden zijn:

  • Je bewaakt de scope, eventuele afwijkingen en scopewijzigingen.
  • Je behoudt het overzicht bij een project, analyseert de voortgang en knelpunten en vertaalt deze naar hoofdlijnen, waarop bestuurders een besluit kunnen nemen.
  • Je coördineert de planning, budgetten, uitgavenpatronen en de kwaliteit.

Functie-eisen

  • Een afgeronde opleiding op minimaal WO master.
  • In de laatste 8 jaar heb je 5 jaar werkervaring opgedaan als manager projectbeheersing.
  • Jij beschikt over één of meerdere algemene projectmanagementtechnieken, zoals Prince II, IPMA of vergelijkbaar.
  • Je hebt ervaring met infrastructurele projecten.
  • Vanzelfsprekend beschik je over ervaring binnen een politiek bestuurlijke organisatie.
Geef in je WORD CV (minimaal 2 referenties, maximaal 5 pagina’s A4) en motiveringsbrief duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Wat staat er in je CV?Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan dat je in jouw CV zoveel mogelijk woorden laat terugkomen die in de taakomschrijving en functie-eisen omschreven staan. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten. Wat verwachten wij in je motivatie?Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills, anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik daarin dan ook de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven. Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt! Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.