nl
nl

Interim

Manager Projectbeheersing

Een van onze opdrachtgevers, een gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Manager Projectbeheersing. De opdracht start begin februari 2022, heeft een looptijd van minimaal 3 maanden en vraagt een inzet van 32 uur per week. Er geldt een optie op verlenging.

Organisatie


Functie

Als Interim Manager Projectbeheersing ben jij het hart van elk project. Je zorgt voor een continue bewaking en beheersing van tijd, geld, kwaliteit en informatie voor de (complexe) projecten en programma’s. Je staande houden in een steeds veranderende omgeving en het beste resultaat behalen, dat is wie jij bent! Je creëert duidelijkheid in de planning en werkzaamheden voor de ca. 40 projecten die in voorbereiding of in uitvoering zijn. Je daagt de projectmanagers uit om hun inhoudelijke verantwoordelijkheden te nemen en stuurt waar nodig bij. Je stuurt op kwaliteit en signaleert tijdig (financiële) afwijkingen en de risico’s in een project. In het kader van het sturen op kwantiteit ben je verantwoordelijk voor de afstemming met de andere clusters als het gaat om (uren)planning en kosten. Daarnaast word je voor enkele projecten zelf inhoudelijk aanspreekpunt voor projectbeheersing.Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden zijn:

  • Je coördineert en initieert risicomanagement bij de projecten.
  • Je coördineert de integrale (uren)planning voor de projecten
  • Je stemt de planning af met de andere clusters en/of units en bewaakt de voortgang en mutaties.
  • Je coördineert de bewaakt de maandelijkse cyclus van projectrapportages.
  • Voor enkele projecten ben je inhoudelijk aanspreekpunt voor budgetbewaking, uitgavenpatroon en kwaliteit.

Functie-eisen

  • Jij hebt een afgeronde WO-Master opleiding.
  • Jij hebt minimaal 5 jaar werkervaring in de laatste 8 jaar als manager projectbeheersing.
  • Jij beschikt over één of meerdere algemene projectmanagementtechnieken, zoals Prince II, IPMA of vergelijkbaar.
  • Jij beschikt over werkervaring met infrastructurele projecten.
  • Jij beschikt over werkervaring binnen een politiek bestuurlijke organisatie.
Geef in je CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.

Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.