nl
nl

Interim Medewerker Financiële Informatie – Noord-Brabant

Interim Medewerker

Financiële Informatie

Een van onze opdrachtgevers, een overheidsorganisatie, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Medewerker Financiële Informatie. De gevraagde inzet is 36 uur per week. De opdracht start per begin januari en heeft een looptijd van minimaal 12 maanden.

  • Nederland - Noord-Brabant
  • Overheidsinstellingen - Waterschap
  • 36 uur per week
  • Vacature-ID:1561

Organisatie

De afdeling Financiën is verantwoordelijk voor de financiële kaders, advies en de financiële administratie. Binnen de afdeling is er sprake van twee onderdelen: Planning & Control/Beleid en de financiële administratie. Binnen Planning en control zijn zes medewerkers werkzaam die zich bezighouden met strategie- en visieontwikkeling, financiële kaderstelling, financiële advisering (breed en omtrent subsidies) en het opstellen van de P&C-producten (Begroting, managementletters en ondersteuning bij de kadernota en jaarrekening). De financiële administratie (negen medewerkers) is verantwoordelijk voor de totale boekhouding (debiteuren, crediteuren, grootboek, bankzaken, etc.). De kwaliteitsborging met betrekking tot de volledigheid, juistheid en tijdigheid van deze registrerende rol is essentieel. Daarnaast zijn zij verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van de treasuryfunctie, het voeren van de uren en vaste activa-administratie en zijn zij het eerste aanspreekpunt van de (team)managers ter ondersteuning en advisering inzake de budgetverantwoording. Ook de coördinatie van de jaarrekening maakt onderdeel uit van hun takenpakket.

Functie

De opdrachtgever maakt gebruik van Oracle EBS (GAS) en APRO. Op dit moment lopen er meerdere trajecten tegelijkertijd, waaronder optimalisatie van de financiële processen, het implementeren van een nieuw financieel systeem. Er zijn relatief veel nieuwe medewerkers die nog veel kennis en ervaring moeten opdoen. Van belang is dat alle reguliere werkzaamheden volledig uitgevoerd kunnen worden met de daarbij gewenste kwaliteit. Aanvullend wordt er belang gehecht aan het continu verbeteren en optimaliseren van de financiële processen. Het doen van analyses en voorstellen hoe e.e.a. efficiënter en effectiever kan worden ingericht wordt belangrijk en vanzelfsprekend geacht. De medewerker zal worden ingezet ter ondersteuning van de medewerkers financiële informatie (tbv urenadministratie, verbonden partijen, administratie en analyse rondom de belastingen, analyses, procesoptimalisaties, balansspecificaties en ondersteuning bij de jaarrekening).

Functie-eisen

  • De kandidaat beschikt over theoretische en praktische kennis op het gebied van Oracle EBS (GAS) en APRO en combinatie van beide systemen.
  • De kandidaat beschikt over minimaal 3 jaar relevante werkervaring
  • De kandidaat beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau, aangevuld met relevante financiële opleidingen.
  • De kandidaat is klant en resultaatgericht.
  • Tevens is de kandidaat gericht op samenwerken en overdragen van kennis en vaardigheden.
  • De kandidaat beschikt over een goede schriftelijk en mondeling communicatieve vaardigheden.
Geef in jouw CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Alle overige opdrachten staan hier

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.