nl
nl

Interim

medewerker P2P

Een van onze opdrachtgevers, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim medewerker P2P. De opdracht start per direct en heeft een looptijd van 3 tot 6 maanden. De gevraagde inzet is full-time.

Organisatie

Binnen het Financial Shared Service Center is P2P een van de leidende afdelingen. Als Interim Medewerker Purchase to Pay zorg je, in nauwe samenwerking met de procurement afdeling, voor de complete verwerking van externe facturen, van binnenkomst tot en met betaling. Daarnaast wordt de interne afhandeling van declaraties gerekend tot het takenpakket. Deze processen worden verzorgd voor een groot aantal verschillende werkmaatschappijen, waar jij samen met het team verantwoordelijk voor bent.

Functie

  • Het scannen en coderen van facturen.
  • Het verwerken van inkoopfacturen in de crediteurenadministratie middels geautomatiseerde koppelingen.
  • Het maken en boeken van betaalvoorstellen.
  • Het afhandelen van herinneringen en aanmaningen.

Functie-eisen

  • Je bent nauwkeurig en hebt een sterk ontwikkeld analytisch vermogen.
  • Je bent een echte teamplayer die graag samen met anderen zorgt voor verbeteringen.
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Je hebt een afgeronde MBO-4 opleiding.
  • Je bent woonachtig in de regio Rotterdam.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend.

Inlichtingen

Denk jij aan de functie eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw –op deze vacature toegespitst- CV, uiteraard met motivatie, met twee relevante referenties veilig via onze website. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten. Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt! Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, 085 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.