nl
nl

Interim Medewerker Planning & Control – Leiden

Interim Medewerker

Planning & Control

Een van onze opdrachtgevers, Omgevingsdienst West-Holland, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Medewerker Planning & Control. Deze opdracht vraagt een inzet van 24 uur per week en heeft een looptijd van minimaal 6 maanden.

 • Nederland - Zuid-Holland
 • Overheidsinstellingen - Omgevingsdienst
 • 24 uur per week
 • Vacature-ID:1340

Organisatie

Functie

Het verzorgen van financiële stuurinformatie, het maken van analyses en het geven van advies. Zorgen voor een goede planning en verantwoording van de besteding van de financiën en leveren van een bijdrage aan de analyses die vanuit het cluster P&C worden gemaakt. Verrichten van coördinerende werkzaamheden binnen de Omgevingsdienst met betrekking tot opstellen van de begroting en het bewaken van de urenraming. Leveren van een bijdrage aan het tot stand komen van financieel beleid- en stuurinformatie voor de organisatie.De specifieke taken zijn:

 • Ondersteuning jaarrekening ODWH.
 • Ondersteuning begroting ODWH.
 • Ondersteuning jaarrekening ODNL.
 • Overige werkzaamheden.

Functie-eisen

 • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met Planning & Control.
 • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau op het gebied van financiën, administratie of boekhouden, of een hbo bachelor aangevuld met vakgerichte cursussen op de benoemde werkvelden.
 • Aantoonbare kennis van en werkervaring met geautomatiseerde gegevensbestanden.
 • Aantoonbare werkervaring met AFAS.
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met het verzorgen van financiële stuurinformatie, het maken van analyses over financiële stuurinformatie en het geven van advies.
Geef in jouw CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.


Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.


Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Alle overige opdrachten staan hier

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.