nl
nl

Interim Medewerker

VIC (gemeente)

Een van onze opdrachtgevers, een 60.000+ gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Medewerker VIC. De opdracht start op korte termijn, heeft een looptijd van zeker 9 maanden en vraagt een inzet van 36 uur per week.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een mooie, actieve gemeente, centraal gelegen aan de A12, met uitstekende voorzieningen in een groene omgeving. De gemeente heeft een bruisende binnenstad met een groot en gevarieerd winkelcentrum, een innovatief ICT-centrum voor de regio en volop plannen voor de toekomst. Met de ontwikkeling van het centrumplan en diverse andere nieuwbouwlocaties, zal de gemeente naar zo'n 70.000 inwoners groeien. Ook persoonlijke groei van onze medewerkers staat centraal in Veenendaal. De gemeente stimuleert hen om zich steeds verder te ontwikkelen. Eigen initiatief en verantwoordelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.Binnen het team Control is een tijdelijke positie voor een Interim Medewerker VIC.

Functie

 • Verrichten van VIC controles
 • Opzetten van controle plannen.
 • Bewaken opvolging bevindingen accountant.
 • Invulling geven aan de doorontwikkeling van de rechtmatigheidsverantwoording voor de gehele gemeente.
 • (mede) ontwikkelen en implementeren van de rechtmatigheidscomponent in het kwaliteitssysteem team Control.
 • Overige benodigde control werkzaamheden binnen team Control.

Functie-eisen

 • .Minimaal 10 jaar werkervaring in de afgelopen periode als accountant;
 • .Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de verbijzonderde interne controle binnen een organisatie.
 • Aantoonbare kennis van rechtmatigheidsverklaring en in control statement;
 • Aantoonbare ervaring in opzetten van controle plannen voor teams;
 • Aantoonbare werkervaring met het uitvoeren van interne controles.
 • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring VIC binnen een organisatie.
 • Minimaal 2 jaar ervaring met inrichten van interne controles.
 • Aantoonbare ervaring bij het opzetten van VIC plan, interne controle plannen en rechtmatigheidsverklaringen voor teams.
 • Je hebt een RA opleiding.
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als accountant bij één van de BIG4 accountancykantoor.
Geef in je CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.Wat staat er in je CV?Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan dat je in jouw CV zoveel mogelijk woorden laat terugkomen die in de taakomschrijving en functie-eisen omschreven staan. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten. Wat verwachten wij in je motivatie?Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills, anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik daarin dan ook de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven. Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt! Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.