nl
nl

Interim Medior

Business Controller

Een van onze opdrachtgevers, een instelling in de welzijnszorg, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen voor een Interim Medior Business Controller (Jeugdzorg).  De opdracht kan per direct starten, vraagt een full-time inzet en heeft een looptijd van tenminste 6 maanden met een optie op verlenging.

Organisatie

De organisatie is sterk in beweging door de veranderende markt omstandigheden in de zorg. 

Functie

Je biedt het management inzicht in de performance van de organisatie en levert een belangrijke bijdrage aan de wijziging en verbetering daarvan. Je draagt bij aan de coördinatie, uitvoering en bewaking van de planning- en control cyclus. Daarbij zorg je voor het ontwikkelen en opstellen van managementrapportages in Excel. Maar ook voor complexe businesscases en financieringsvraagstukken kan men bij je terecht. Jouw rol draait om financieel beheer, analyses, rapportages (in Excel)  en op basis daarvan sturing en advies. Jij bent businesspartner en eigenaar van het proces dat de finance-afdeling slimmer inricht.

Functie-eisen

  • Je hebt een HBO+/WO werk- en denkniveau
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
  • Je bent een prettige gesprekspartner voor collega’s en externen, hebt goede adviesvaardigheden en bent samenwerkingsgericht.
  • Je beschikt over een sterke organisatie-sensitiviteit, bent nieuwsgierig en daagt graag uit als het gaat om de kwaliteit van analyses en het onderbouwen van besluiten.
  • Complexe vraagstukken dagen je uit: je denkt in oplossingen, je kent het klappen van de zweep en weet hoe beleidsregels moeten worden geïnterpreteerd. Op tactische wijze weet je met de politieke verhoudingen om te gaan.
  • Zeer goede kennis van Excel (Macro's) is een must!
  • Ruime ervaring met AFAS is een must!
  • Tot slot ga je voor de verbinding, waarbij je vanuit de inhoud de scherpte opzoekt en je onafhankelijk en transparant opstelt.

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Wat staat er in je CV?Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan dat je in jouw CV zoveel mogelijk woorden laat terugkomen die in de taakomschrijving en functie-eisen omschreven staan. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten. Wat verwachten wij in je motivatie?Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills, anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik daarin dan ook de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven. Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt! Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.