nl
nl

Interim Medior P&O Adviseur – Veenendaal

Interim Medior

P&O Adviseur

Een van onze opdrachtgevers, de gemeente Veenendaal, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Medior P&O Adviseur. De opdracht start begin mei, heeft een looptijd van 6 maanden en vraagt een inzet van 32 uur per week. Er geldt een optie op verlenging.

 • Nederland - Utrecht
 • Overheidsinstellingen - Gemeenten
 • 32 uur per week
 • Vacature-ID:1634

Organisatie

Veenendaal is een mooie, actieve gemeente, centraal gelegen aan de A12, met uitstekende voorzieningen in een groene omgeving. De gemeente heeft een bruisende binnenstad met een groot en gevarieerd winkelcentrum, een innovatief ICT-centrum voor de regio en volop plannen voor de toekomst. Met de ontwikkeling van het centrumplan Brouwerspoort en diverse andere nieuwbouwlocaties zoals Veenendaal-oost, zal Veenendaal naar zo'n 70.000 inwoners groeien. Ook persoonlijke groei van onze medewerkers staat centraal in Veenendaal. De gemeente stimuleert hen om zich steeds verder te ontwikkelen. Eigen initiatief en verantwoordelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Functie

Er wordt gewerkt zowel op het kantoor in Veenendaal als vanuit huis. De locatie waar gewerkt wordt, wordt in overleg bepaald.Je werkt samen met de 3 P&O adviseurs aan de uitvoering van het P&O Teamplan. In overleg met jouw drie collega’s voer je de P&O advies- en projectwerkzaamheden binnen de 3 thema’s Dienstverlening & Bedrijfsvoering, Ruimte en Samenleving uit. Na een korte introductie ben je in staat zelfstandig taken op te pakken en waar nodig (P&O) collega's te betrekken. De werkzaamheden kunnen onder andere betrekking hebben op:

 • Adviseren op P&O thema’s, zoals in-, door- en uitstroom, ziekteverzuim en ontwikkelvragen van leidinggevenden.
 • Begeleiden van P&O processen en aansturen hiervan.
 • Informeren van leidinggevenden en medewerkers over het P&O-beleid en arbeidsvoorwaarden.
 • Uitvoering van en/of deelname aan projecten vanuit jouw P&O expertiserol.
 • Kansen en ontwikkelingen signaleren in jouw vak en deze in de uitvoering van jouw werkzaamheden effectief inzetten binnen de visie van de organisatie en het P&O-beleid.

Functie-eisen

 • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo-bachelor niveau.
 • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als P&O adviseur in de afgelopen 5 jaar.
 • Aantoonbare werkervaring als P&O adviseur binnen een gemeente.
 • Uiterlijk beschikbaar per 1 mei 2024, voor 32 uur per week.
 • Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met Beaufort/Youforce.
Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Alle overige opdrachten staan hier

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.