nl
nl

Interim P&C/Rapportage

specialist (Woningcorporatie)

Een van onze opdrachtgevers, een woningcorporatie, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim P&C/Rapportage specialist. De opdracht start op zeer korte termijn en heeft een looptijd van in eerste instantie 3 tot 6 maanden. De inzet bedraagt 32 tot 36 uur per week.

Organisatie

De afdeling financiën bestaat uit 10 medewerkers verdeeld over de teams Financiële administratie en Control. 

Functie

Wat ga je doen? Voor de opdrachtgever is het komen tot een effectief en efficiënt P&C proces zeer belangrijk. Fouten en onjuistheden moeten in het belang van de huurder en opdrachtgever worden voorkomen. Op dit moment zijn diverse afdelingen in meer of mindere mate betrokken bij de productie van de P&C producten. Wij zoeken een interim professional die het eerste aanspreekpunt wordt binnen de organisatie voor de P&C producten.Naast het taakaccent P&C word je ook belast met de werkzaamheden omtrent de diverse rapportages zoals MARAP en voortgangsrapportages.Dit vraagt flink wat overtuigingskracht van jouw kant, omdat er zowel intern als extern veel partijen bij betrokken zijn. Waar mogelijk en nodig ontwikkel je voorstellen ter verbetering van de bestaande situatie.

Functie-eisen

In je werk ben je analytisch sterk en communicatief vaardig. Je werkt zorgvuldig en bent kwaliteitsbewust. Het spreekt voor zich dat je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel beschikt en ervoor zorgt dat de cijfers kloppen. Daarnaast ben je een klankbord en vraagbaak op jouw terrein en ben je de rechterhand van de manager Financiën.

  • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding richting Financiën of Accountancy.
  • Ervaring met het coördineren van de jaarrekening en de begroting.
  • Ervaring met het opstellen van rapportages zoals MARAP en voortgangsrapportages.
  • Heb je stevige ervaring opgedaan met betrekking tot woningcorporaties.
  • De woningwet en andere verslagleggingsvereisten kennen voor jou geen geheimen.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan dat je in jouw CV zoveel mogelijk woorden laat terugkomen die in de taakomschrijving en functie-eisen omschreven staan. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.

Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills, anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik daarin dan ook de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!
Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.