nl
nl

Interim P&O Adviseur – Tiel

Interim

P&O Adviseur

Een van onze opdrachtgevers, Omgevingsdienst Rivierenland, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim P&O Adviseur. De opdracht start begin december, vraagt een minimale inzet van 24 uur in de week en heeft een looptijd van minimaal 6 maanden.

 • Nederland - Gelderland
 • Overheidsinstellingen - Omgevingsdienst
 • 24 uur per week
 • Vacature-ID:1558

Organisatie

Functie

Samen met jouw collega P&O-adviseur ben jij adviseur voor het directieteam en de teammanagers. Omdat je al even meedraait in het P&O vak ben je een stevige gesprekspartner. Je spreekt je uit, spiegelt en durft te interveniëren. Jij krijgt energie van het behalen van resultaten, van het ontwikkelen van de organisatie en van de medewerkers. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies bij allerlei P&O vraagstukken. Met jouw overtuigingskracht kan je op een prettige manier collega’s meekrijgen in jouw advies.Verantwoordelijkheden: Je bent samen met jouw collega adviseur verantwoordelijk voor het integraal HRM-beleid. Jouw focus ligt vooral op recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Andere actuele thema’s in de organisatie op dit moment zijn:

 • actualiseren van diverse personele regelingen
 • duurzame inzetbaarheid
 • traineeship
 • arbo
 • opleidingen
 • HR- 21 beoordelingssystematiek
De nadruk op korte termijn is het schrijven van een werving- en selectiebeleid waarin arbeidsmarktcommunicatiebeleid en inhuurbeleid cruciale componenten zijn. De omgevingsdienst valt als Omgevingsdienst onder het Gelders Stelsel van Omgevingsdiensten, maar er is ruimte een eigen beleid op te stellen wat in lijn is met het bestaande beleid. 

Functie-eisen

 • Minimaal 5 jaar ervaring als HR Adviseur.
 • Minimaal een afgeronde HBO werk- en denkniveau.
 • Minimaal 5 jaar kennis van en ervaring met (de implementatie van) projecten rondom arbeidsmarktcommunicatie (recruitment, werving en selectie).
 • Kennis van AFAS is een pre.
Omschrijf uw ervaring met specifiek beleidstukken schrijven. Graag een toelichting op uw werkervaring met betrekking tot Werving- en Selectiebeleid wat u succesvol heeft geïmplementeerd. Uit uw toelichting dient concreet omschreven te worden waaruit blijkt dat uw beleid succesvol was.Geef in jouw CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Alle overige opdrachten staan hier

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.