nl
nl

Interim Process Analyst /

Business Analyst/ Process Improvement

Een van onze opdrachtgevers, actief in de infra, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Process Analyst / Business Analyst. De opdracht start medio april, heeft een looptijd van in ieder geval 3 maanden en heeft een optie op verlenging. De gevraagde inzet is full-time. De opdracht kan deels vanuit huis ingevuld worden.

Organisatie

 • De afdeling Finance & Control is verantwoordelijk voor de P2P, R2R, O2C en andere financiële processen voor zowel corporate afdelingen en business units als voor klantgerichte projecten.
 • Onderdeel van onze roadmap is het optimaliseren van de diensten van het FSSC dat zich  evolueert naar een GFSSC, met regionale en lokale aanwezigheid.
 • Een belangrijk onderdeel van dit project is het vastleggen, documenteren, beschrijven en optimaliseren van de huidige P2P-, R2R- en O2C-processen. Deze processen moeten worden ontworpen en vastgelegd op een best-in-class-niveau.
 • Op basis van deze analyse worden deze procesontwerpen in een later stadium van het project in één of meerdere iteraties geïmplementeerd.

Functie

 • Het beschrijven van de huidige processen (met specialisten in de huidige P2P-, R2R- en O2C-processen en hun stakeholders).
 • Nieuwe processen ontwerpen op basis van Operational Excellence-richtlijnen en Best Practices. Dit wordt gedaan in een workshopomgeving die door jou wordt gefaciliteerd.
 • De resultaten van de workshop weergeven en bespreekbaar maken door middel van sjabloondocumenten is onderdeel van de opdracht. Aanvullende deliverables, gebaseerd op de gemaakte procesontwerpen zijn: gedefinieerde processtromen, KPI's, RACI-matrix, Process Risk & Controls (-matrix) en het opstellen van de bouwstenen voor onze Service Level Agreements (SLA's).
 • Je werkt nauw samen met de leidinggevenden van het FSSC-procesteam alsmede de Business Architect die de processen vastlegt voor IT-architectuurdoeleinden.

Functie-eisen

 • Jij bent een zeer ervaren finance professional met diepgaande kennis van en ervaring met zowel P2P-, R2R- als O2C-processen.
 • Respect voor mensen en huidige procesinrichting.
 • Je hebt ervaring met het faciliteren van workshops
 • Je hebt focus op customer value en efficiëntie.
 • Je hebt Lean Management / Operational excellence kennis en ervaring.
 • Je hebt ervaring met toolings / sjablonen zoals Visio, MS-Office.
 • Je bent een uitstekend communicator in woord en geschrift (NL en UK).
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het optimaliseren van FSSC-organisaties, bij voorkeur Global FSSC-organisaties

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.Wat staat er in je CV?Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan dat je in jouw CV zoveel mogelijk woorden laat terugkomen die in de taakomschrijving en functie-eisen omschreven staan. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten. Wat verwachten wij in je motivatie?Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills, anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik daarin dan ook de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven. Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt! Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.