nl
nl

Interim Project Administrateur – Zuid-Holland

Interim

Project Administrateur

Een van onze opdrachtgevers, een gemeenschappelijke regeling, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Project Administrateur. De opdracht start begin juni, vraagt een inzet van 36 uur per week en heeft een looptijd van tenminste 6 maanden. Er geldt een optie op verlenging.

Organisatie

Functie

Het cluster Financiële administratie beheert de diverse administraties zoals het grootboek, crediteuren, debiteuren, projecten en liquide middelen. Als Project Administrateur ga jij je dagelijks bezighouden met de debiteuren-, projecten- en urenadministratie en voer je daarvoor onder andere de volgende werkzaamheden uit:

  • Het aanmaken van projecten en projecttaken, het beoordelen van urencorrecties, het tarief koppelen aan medewerkers, etc.
  • Het inleggen van de klantorders, facturen opstellen en uitsturen, debiteurenbeheer, etc.
  • Het opstellen van de benodigde dossiers voor de accountantscontrole.

Functie-eisen

  • MBO werk- en denkniveau.
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie op de financiële afdeling.
Geef in je CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.


Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.


Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Alle overige opdrachten staan hier

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.