nl
nl

Interim Projectadviseur – Midden van het land

Interim

Projectadviseur

Een van onze opdrachtgevers, een gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Projectadviseur. De opdracht start begin september, heeft een looptijd van 2 maanden en vraagt een parttime inzet van 16 tot 20 uur per week.

  • Nederland - Utrecht
  • Overheidsinstellingen - Gemeenten
  • 16 uur per week
  • Vacature-ID:1111

Organisatie

.

Functie

In verband met de huidige beperkte capaciteit in het team Financiën zoeken we op korte termijn een Financieel Projectadviseur die zich hoofdzakelijk bezig houdt met het project Grip op personeelskosten. Resultaat van dit project is beheersing van personeelskosten, passend bij de ambitie van de gemeente en ontwikkeling van de organisatie, waarbij het mogelijk is zowel centraal als decentraal verantwoordelijkheid te nemen en dit zowel op het geheel als op de delen te sturen en dat alles op basis van betrouwbare, schaalbare en tijdige informatievoorziening. De nadruk in deze opdracht en de rol van de Financieel Projectadviseur in dit project is dat je je bezig houdt met het vastleggen van informatie en het doorrekenen hiervan, het opstellen van meerdere prognoses en de personeelsbegroting aan de hand van nieuw ontwikkelde bouwstenen en het implementeren van een nieuwe doorbelastingsmethodiek. Dit doe je in samenwerking met de nieuwe vaste financieel adviseur die je tevens inwerkt op zowel dit project als de sturing van overheidsfinanciën.

Functie-eisen

Liefde voor jouw vak is duidelijk aanwezig. Je steekt je handen uit de mouwen. Je bent Financieel Projectadviseur in hart en nieren. Naast je vakkennis heb je goede adviesvaardigheden en politieke sensitiviteit, zodat je makkelijk en razendsnel schakelt tussen operationele, tactische en strategische vraagstukken.

  • Een afgeronde opleiding op minimaal HBO bachelor niveau.
  • Aantoonbare werkervaring als financieel adviseur/controller/medewerker P&C in gemeente- of provinciale financiën.
  • Aantoonbare werkervaring als projectcontroller in een overheidsomgeving.
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als financieel adviseur/controller/medewerker P&C in gemeente of provincie.
Geef in jouw CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.


Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.


Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.