nl
nl

Interim

Projectcontroller

Een van onze opdrachtgevers, een Waterschap, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Projectcontroller. De opdracht start begin juni, heeft een looptijd van tenminste 30 maanden en vraagt een inzet van gemiddeld 12 uur per maand. Deze opdracht is dus uitstekend uit te voeren naast een lopende opdracht.

Organisatie

Functie

De werkzaamheden bestaan uit:

 • Het inrichten en beheren van de projectadministratie van WSRL conform de eisen van de Grant Agreement met de EU (LIFE programma).
 • Het aanleveren en coördineren van informatie voor de jaarlijkse rapportage aan de EU.
 • Het monitoren en rapporteren van de status van het project (gemaakte kosten/gemaakte uren).
De voertaal binnen het project is Engels.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal 4 jaar ervaring als Projectcontroller binnen een waterschap of andere overheidsorganisatie.
 • Je hebt als Projectcontroller ervaring met administraties voor EU-subsidie-projecten.
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met het inrichten en beheren van de projectadministratie.
 • Je hebt ervaring in het opzetten en/of verbeteren van financiële processen bij projecten.
 • Je bent zelfstandig, proactief, analytisch en creatief ingesteld.
 • Je bent communicatief sterk in woord en geschrift en je planning- en organisatievaardigheden zijn uitstekend. Samenwerken en oplossend vermogen zitten in de genen en je weet prioriteiten te stellen gericht op wensen vanuit alle betrokkenen.  
 • Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift en kan hierin goed zakelijk communiceren.
 • Je bent besluitvaardig, doortastend en resultaatgericht.
 • Je overziet steeds het project met haar internationale partners en de raakvlakken. Hierbij heb je oog voor de belangen van de  projectorganisatie. 
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting van Bedrijfseconomie.
 • Je bent zeer bedreven met het werken met Unit4 Business World (of Agresso).

Geef in je CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan dat je in jouw CV zoveel mogelijk woorden laat terugkomen die in de taakomschrijving en functie-eisen omschreven staan. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.

Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills, anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik daarin dan ook de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!
Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.